výmena zaujímavých a hodnotných informácií ... jedno z mála miest v slovenskom internete ktoré stojí intelektuálne za to ... (aj keď všade sú aj výnimky)
chodim sa tu zasmiat, urobit si nervy ked som velmi kludny, robim proputinovsku propagandu a tak, neviem, ludia su tu vselijaki, niektori celkom fajn, ini taki, ktori ma ubezpecuju, ze stale na tom nie som az tak zle
Asi nič. Chodím sem zo zvyku a len sa rozčuľujem. Ale začal som sem chodiť pretože sa tu viedli zaujímavé diskusie. Problémom je, že som zistil, že tie diskusie nikam nevedú a stáva sa z toho skôr úchylka.
Nič !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@likjul - njn IT sfera
Inak niektore debaty a posty od niektorych ludi to gg
to uz ta proputinovska propaganda by bola lepsia, ale je to tak ako si pisal, niektori ma ubezpecia, ze som na tom este celkom dobre
au