no vo mne vyvoláva jedna pesnička veľmi smutne pocity...konkrétne 42 od coldplay a konkrétne slova :those who are dead, they arent dead, they just living in my head....vždy si spomenem na mojho najlepšieho kamarata ,ktorý sa v lete utopil....život je neskonale nefér dakedy.
metallica - fade to black, one, nothing else matters
serj tankian - empty walls
children of boddom - are you dead yet?
vsetky ma privadzaju do sialenej nalady
Bloc Party - Plans (nenormálny song, nie a nie sa ho napočúvať v blbých zimných náladách)
London Elektricity - Hanging Rock (podobné pocity ako vyššie + tá basa, to je niečo psychopatické
pocuvam len pesnicky,ktore vo mne vyvolavaju pozitivnu energiu popripade pocit unavy ked chcem zaspat ale vacsinou piesne ,ktore ma povzbudia a naberiem silu
keď počujem Lithium-Nirvana vždy sa vo mne začnú prebúdzať pocity,no nikdy ich neviem charakterizovať.. jednoducho pesnička čo vo mne niečo prebudí čo zatiaľ žiadna iná ...
hmmm dobra diskusia....tka aj mam vela pesniciek ktore si rada vypocujema kazda u mna vyvolava nieco ine...napr simple plan - save you - tie slova: sometimes i wish i could save you, And there´s so many things that I want you to know...pisal to sice pre jeho brata s rakovinou,ale vo mne vyvolava spomienky na chalanov ktorych v lete zabil strom a tiez si tka prajem aby som ich mohla zachranit aj ked sa to uz neda ...a kedze pocuvma zvacsa slovensky punkrock...tka kazda pre mna znamena nieco ine a velmi velaodlisuju sa a pritom vyjadruju moje pocity a nalady a neviem co vsetko a to uplne presne...a niektore s ami pacia koli komickym textom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
serj tankian - empty walls
children of boddom - are you dead yet?
vsetky ma privadzaju do sialenej nalady
Bloc Party - Plans (nenormálny song, nie a nie sa ho napočúvať v blbých zimných náladách)
London Elektricity - Hanging Rock (podobné pocity ako vyššie + tá basa, to je niečo psychopatické