idem do mesta s kamaratkou co si ma ist pre nejake vypocitane priklady z matiky (toto uz co je, ze plati za to, ze jej niekto robi DU, to jej mozem robit aj ja! )
potom idem vencit
chcela by som sa naucit dejepis (zamerne je tam chcela by som, lebo neviem ci sa dokopem! ale dufam )
a ostatok je free time, aj ked toho asi nebude vela...
keďže som zaspal pri pozeraní 10.000 pre Kristom, tak to dnes dopozerám, budem sa musieť naučiť niečo na PIN-ko, trošku sa pohrám s PC a s gitarou to je asi tak všetko
chatúvať,počúvať hudbu a hrať hru(ak ju do večera vôbec budem mať)...potom sa učiť,keďže som na istý predmet od začiatku roka z vysoka srala a teraz máme z neho písomku...a ech po 4 z fyziky si nemôžem dovoliť ďalšiu z matiky...a inak...nudiť sa,nudiť sa,nudiť sa a dúfať,že budeme mať zajtra nejaké zastupované(odpadnuté) hodiny...a inak dobré ránko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A čo na pláne? Ideme na jesenné trhy a potom sa učiť,učiť a mučiť...
dobre rano
potom idem vencit
chcela by som sa naucit dejepis (zamerne je tam chcela by som, lebo neviem ci sa dokopem! ale dufam )
a ostatok je free time, aj ked toho asi nebude vela...
ďalej sa motkať s litikou v ruke
až na domotkám na oslavu
Ja zatiaľ plánujem len to, že začnem raňajkami a uvidíme čo dá zvyšok dňa...