no, čože, v júli youth exhchange do Turecka. podobny projekt chcem stihnut este nejake Gruzinko, Spanielsko, Portugalsko alebo tak
s rodicmi chceme ist niekam, bud dovolenta Grecko/Turecko/Spanielsko alebo nejaky vylet, pokukat, tu snad vyjde Istanbul.
do Bratislavy - sestre na promocie, za kaamratmi, potom druhy krat do BA, robit, na nejake dva tyzdne.
do Brna na zapis a okukat to tam.
urobit s kamaratmi nejake vylety po Slovensku
koncerty/festivaly, to vobec neviem kam sa zmotam, ale aspon Uprising a Alternative fest...
naučiť sa francuzstinu na B2 aby som si urobila certifikat, dostat taliancinu aspon na pociatocne komunikacnu uroven
no, rada by som sla pozriet staru partiu na Oravu v juli... potom na konci jula chceme ist s maminkou na organovy koncert do Kremnice, ma hrat prof. co hra vo Vatikane, to bude urcite uzasne... no a na konci augusta letecke dni... popritom snad robota, nejake party, bazeny a sport...
neviem teraz ked sa netreba ucit, tak asi zhnijem za 3 mesiace. Zrobim si prax v nemocnici 2 tyzdne a potom neviem. Neviem ci pocas leta este najdem nejaku normalnu bridagu.
bazen doma(nerada sa kupem na verejnosti ) a potom festy fluff,WF,mighty sounds nejake koncerty a popritom mam brigadu..a urcite budu aj stanovacky peši tury po slovensku a tak jak to vsetko stihnem cez tie 2mesiace tak si 1.septembra zatlieskam
Bungee jumping, chaty, robota, výlety 2-3 dňové tam a tam, či už východ, Poľsko alebo Čechy.
Ak nevyjde dovolenka pri teplom mori, tak pôjdem do Anglicka za kamarátom. Možno sa na všetky výlety vykašlem a budem mať na výšku.
Pernamentka na plaváreň ešte. Nejaký ten wellness na víkend mám ešte v pláne.
vzhladom na to, ze pracujem, asi toho vela nebude, ale nejaky vyletik sem - tam do okolia, nejake jaskyne pozriet, pripadne (ak sa podari) ist kamaratke na svadbu
@ssnehulienka nie! pretože do tej práce ma ťahajú už len nasilu... školu cez prázdniny riešiť..tiež nie bohviečo... a to sťahovanie..ach...keď už bude všetko na svojom mieste bude dobre....dovtedy grcááám!
Nejakú brigádu si chcem nájsť, ale zatiaľ som na tom dosť biedne...a ostatné neviem, a je mi z toho fakt zle, takže veľmi dúfam že si nájdem nejakú prácu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
s rodicmi chceme ist niekam, bud dovolenta Grecko/Turecko/Spanielsko alebo nejaky vylet, pokukat, tu snad vyjde Istanbul.
do Bratislavy - sestre na promocie, za kaamratmi, potom druhy krat do BA, robit, na nejake dva tyzdne.
do Brna na zapis a okukat to tam.
urobit s kamaratmi nejake vylety po Slovensku
koncerty/festivaly, to vobec neviem kam sa zmotam, ale aspon Uprising a Alternative fest...
naučiť sa francuzstinu na B2 aby som si urobila certifikat, dostat taliancinu aspon na pociatocne komunikacnu uroven
ucit sa kodovat
citat tie kopy kniziek
a ešte pracovať, ted a rozumej prekladať...
a potom praca, praca, praca
a v septembri, ak sa podari, 3 tyzdne dovolenky
- hory, turistika a dvojtisícovky
- pôjdem na dovolenku
ideál. stačí.
A čo ty @dustiny ?
medzi tym neviem, co pride. rad by som siel na splav alebo chatu. uvidim. ale, ze najdem brigadu s tym fakt neratam.
Ak nevyjde dovolenka pri teplom mori, tak pôjdem do Anglicka za kamarátom. Možno sa na všetky výlety vykašlem a budem mať na výšku.
Pernamentka na plaváreň ešte. Nejaký ten wellness na víkend mám ešte v pláne.