ked mam dobru, pustam si to co si pustam obvykle, ked zlu, tak bud nieco aby mi ju vylepsilo, alebo naopak aby mi ju dorazilo uplne a prave teraz mi hra ska-p
keď mám dobrú náladu tak zväčša niečo také čo mi aj tú dobrú náladu udrží. príjemné indie, rockabilly niečo ako Mumford and Sons, Noah and the Whale, FTP, Imelda may alebo ešte 1920-1950´s. jáj a Example. keď zlú tak väčšinou mi hrá Bon Iver, City & Colour alebo dačo akustické. gitara, husle, klavír a tak.
keď som smutná - pomalé... je jedno aké... a keď som veselá, také čo si môžem zaspievať, zatancovať... ťažko takto špecifikovať. No a momentálne mám zapnuté jemné melódie, lebo mám chuť na takú príjemnú a nenáročnú hudbu...
Pri veselej nalade najčastejšie Irie Révoltés, nejake reggae alebo Fall Out Boy, Panic At The Disco, Walk The Moon a podobne rychle vesele songy
Pri smutnej nalade väčšinou Evanescence, Damien Rice, Radical Face, James Blunt, Johnny Cash, M83, a potom take extra songy po jednom, rozne soundtracky a taak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a momentálne mi vyhráva :
Evanescence - My Immortal, Hello, Missing, Like you, The last song I'm wasting on you, Together Again
Amy Lee - Sally's song
Ben Moody ft. Anastacia - Everything burns
Dobrá:
Evanescence - všetko ostatné
The Pretty Reckless (!!!!!!)
Within Temptation
Lady Gaga
Momentálne:
Evanescence - Origin album
(a už vidím jak to všetkych trápi
dobrá:
teraz:
momentalne mi hra Slipknot - Vermilion pt1.
dostala som sa k tomu náhodou XD a smutné nepočúvam, nemám dôvod
teraz mám celkom dobrú náladu a hrá mi v hlave totok:
Pri smutnej nalade väčšinou Evanescence, Damien Rice, Radical Face, James Blunt, Johnny Cash, M83, a potom take extra songy po jednom, rozne soundtracky a taak
keď mám náladu na spomínanie, tak pesničky, pri ktorých mám neskutočné dejavu
a keď mám dobrú náladu alebo takú neutrálnu v pohode, tak niečo, čoho text poznám aj odzadu a spievam si ako teraz napr. Arakain - Marylin
dobrá...A7X a podobne
zlá..........Nohavica
Od metalu, cez folk, pop, rock, ska, punk, az po folklor vselico bez ohladu na naladu... Niekedy mam chut na to, inokedy na nieco ine...
Ale ked mam fest fest zlu naladu a chcem si ju vylepsit, tak si pustim toto: