mne sa jednoducho tieto stavby nepacia..
su pre mna take chladne a "rusive".. najviac mam rada staru budovu SND to je pre mna pekna stavba.. alebo Modry Kostolik..
rozhlas mi príde zaujímavý ale najradšej mám prior - moje najoblúbenejšie tesco inak mi prídu všetky nejaké moc suché a "ufo" sa mi teda najmenej páči :/
Nový Most! však to je už pomaly dominanta BA... mimochodom otázka znie budovy z doby komunizmu takže myslím že Apollo ani nové SND s komunizmom moc nemá spoločného
neviem nemozem si pomoct ,ale mam pocit ,ze komunizmus je to najhorsie ,co mohlo architekturu postihnut ...na vacsinu budov resp. stavieb z tohto obdobia je utrpenie sa pozerat ...netvrdim ,ze sucastnost je nejaka prevratna, teda aspon nie na slovensku je vela krajin od ktoryx sa mame co ucit..
niet o čom - Nový most. ale rada mám aj kamenné Tesco a ešte asi mesiac dozadu som absolútne nevnímala hotel Kyjev, len sme tak raz išli s priateľom a ja že - toto tu vysoké je čo?
@24 áno ale dokončilo sa to už dnes s uplne inými technológiami a mnohými zmenami... keby pokračovali vo výstavbe už vtedy nevyzeralo by rovnako.. ale tak či tak rozhodne vyzerá lepšie jak väčšina budov z toho obdobia
za zmienku stojí tiež "nová" hlavná stanica alebo autobusová stanica na Mlynských Nivoch tiež čistý komunizmus
jedine Novy most sa mi paci a aj svojou uzitocnostou. Drviva vacsina stavieb za komancov bola/su gycove, zbytocne velke a postavene na nie uplne vhodnych miestach.
Ale aj niektore nove stavby su gycove.
Slovenska Narodna Galeria je vrchol nevkusu. Mali by ju uplne zburat. Novy most absolutne narusil charakter mesta, roztrhol ho na dve casti, no proste katastrofa. A vobec cela ta komunisticka architektura je jednoducho nechutna, dalej sa radsej ani nebudem nevyjadrovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
SNG:
Presscentrum:
STV:
no SRo ma celkom fascinuje.ze to vyzera tak labilne a predsa to drzi.aspon to tak vyzera
su pre mna take chladne a "rusive".. najviac mam rada staru budovu SND to je pre mna pekna stavba.. alebo Modry Kostolik..
za zmienku stojí tiež "nová" hlavná stanica alebo autobusová stanica na Mlynských Nivoch tiež čistý komunizmus
Ale aj niektore nove stavby su gycove.