Idem na 3dňový školský výlet (3dni+2noci) a bolo mi povedané, že si mám zbaliť "nutné veci". Preto sa pýtam, Čo by ste si zobrali vy ? Považuje sa za nutnú aj žehlička a kulma na vlasy ?
doklady a peniaze, uterák, zubná kefka, kefa na vlasy, spodné prádlo, naviac oblečenie podľa počasia, najnutnejšie lieky. zubná pasta alebo mydlo vám stačia po jednom pre celú skupinu, to sa môžete dohodnúť, kto to vezme. a to je všetko z tých najnutnejších vecí. určite by som netrepala žehličku, kulmu, ani fén, tri dni musí každý vydržať bez hollywoodskeho účesu.
@loollindussiq určite to nutné nieje. Nutné veci sú ako hovorí @flagrantine a ešte k tomu by som pridal nejaké peniaze a minimálne jedno komplet oblečenie na prezlečenie sa tj. nohavice, tričko alebo čo chceš. A taktiež keďže ide o trojdňový výlet tak sa predpokladá, že spať sa bude, takže pyžamo alebo nočnú košeľu. Zubná pasta by tiež nebola na škodu, hrebeň, šampón
potom! si vezmi občiansky a zdravotný a tak, poviete, že je to pičovina, ale nikdy nevieš, a s dákym zranením sa starať ešte aj o to, že nemáš tu jebnutú kartičku, ach jaj :/
Peniaze, mobil, nabíjačka, sluchátka, kartička poistenca, lieky, kozmetika, oblečenie, nožík, žehlu, fén, kefu, šampón, uterák, plavky aj kondómy mám, len myslím, že pri impotentnosti a sprostosti mojich spolužiakov budú na nič
@loollindussiq Dobre, ja sa ti pokusim vymenovat, čo by so msi brala ja a ty sa inspiruj dobre? Na tu kulmu a zehlick usa prosim ta vyjeb...
Spodne pradlo, určite veci akože "keby niečo" keby ti prišlo zle, keby si mala krámy, keby si ochorela etc... oblečenei samozrejme, snaž sa prisposobiť počasiu, mobil, sluchatka, nabijačka, peňaženka, peniaze, nejake doklady, drogeria-kefka, pasta, hreben, sprej, vonavka, krem, mydlo, sampon a rozne tie veci ktore pouzivas okrem toho... ja by som si kondomy nebrala ale ak myslis, ze ich vyuzijes, tak ber jedno, pitie, popripade nejaky alkohol.. možno knihu/krížovky... premýšľam čo ešte :/ Ja ešte aj puzdro na brile kľúče,... jasné, uterák. no. tak
@loollindussiq Ked som isiel na tri tyzdne autotripom po Skandinavii tak som mal zbaleny jeden 60 litrovy bagel kde polovicu obsahu aj tak tvorilo pivo a nikto to neriesil.
ach deti... len by ste chlastali, hulili a jebali... mozog teenagerky: zehlicka, kulma, chlast, hudba, sex, chlast, zehlicka, kulma, sex, sex, kulma, zehlicka, chlast... a potom to potrebne!
veru tak @lacike90 ze kulmu nie ale zehlicku ano do toho este aj fen. najprv sa dievca informuj ci tam vobec tecie voda poriadne - no kondomy ma dorazili. a ze vraj ,,mi budu nanic pri mojich impotentnych spoluziakoch" - moznu su spoluziaci len na vyssej emocnej urovni ako si Ty a @loollindussiq si myslis ze si Ta takto budu vazit ked si ochotna sa s hocikym vyspat len aby si zazila sex? a co tak trosku zodpovednosti? myslis ze kondom so svojou 93 percentnou uciinostou ma moze 100 percentne ochranit pre tehotenstvom a pohlavnými chorobami?
@loollindussiq ked vyrasties mozno to pochopis , a za vtipnú som byt nechcela, vtipné mi prislo Tvoje forum. no ked si pre istotu beries kondomy na vylet kde budes tri dni tak si ochotna sa s kazdym vyspat.- alebo skor s hocikým.hocikým kto sa Ti bude momentálne pacit. s nejakým skaredým alebo podla nejakých Tvojích iných kritérii urcite nie.
@loollindussiq a mas pravdu s emocnou vyzretostou Tvojich chalanskych spoluziakov som to prehnala , inac sorry za moj koment - len ked vidim taketo myslenie ze zober si na sk.vylet kondomy a podobne tak mi je zle, nechcela som Ta zhodit. potom take male decka ako Ty riesia ako kde ist na potrtat a podobne
@loollindussiq viem ze sa ti zda odporujuce- vsak kondom chrani pred otehotnenim, ale ked si vopred pripustis zeby by nieco mohlo byt a vzemes si kondom, potom ked budes napita npar a nebudes o sebe vediet, Ti kondom bude ukradnuty a ak nie tak v tom stave ho , tipujem ze aj druhy clovek taky bude, nebudes vediet ani dobre nasadit. vsetko sa rodi v hlave- ked prispusits teraz zeby si sa s niekym len tak vyspala, ked k tomu pride tak to urobis - a potom to mozes lutovat. to je spon moj nazor. viem ze dnes sa beru kondomy pre istotu, ale najväcsou isototu je Tvoja hlava. no a este pre modu a pre to vyzerat cool- mam v penazenke kondom ou yeah - hlavne u chalanov. tak sorry za moje vyjadrenie ze si ochotna sa s kazdym vyspat
To fórum bolo viac menej tak zo srandy, lebo aj mne samej sa zdá choré zobrať si kulmu a žehličku, i keď ako poznám moje vlasy, tak tá žehlička pre prípad nie je nutná, ale mierne potrebná
Celkom to chápem, len nemám rada, keď si človek myslí, že všetci mladší sú hlúpi alebo menej skúsení (možno sú, možno nie..)
Nakoniec som ten kondóm nemala a nechcem si ani pripustiť, že by som spala s niekým z mojich bývalých spolužiakov, teraz nie preto, že by boli všetci vyslovene škaredí, ale poznám ich už dlhšie a čo-to o nich viem, ich správanie, myslenie, prejavy sú ešte také typické pre 14ročných chlapcov
@lollindussiq to más pravdu vsetci mladsi nie su hlupejsi. mozno tí starsi (aj ja teda ) preto tak prezentuju lebo vedia aki boli za mlada hlupi . jj to forum bolo zo srandy - neviem preco som to zobrala tak vazne. mozno je tot ym ze takto na nete clovek nepocuje ton hlasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nutné sú určite nohavičky, ponožky uterák a tomu podobné veci
potom! si vezmi občiansky a zdravotný a tak, poviete, že je to pičovina, ale nikdy nevieš, a s dákym zranením sa starať ešte aj o to, že nemáš tu jebnutú kartičku, ach jaj :/
zubnú kefku, parfém, deodorant, dáke šaty
kondómy
mobil a nabíjačku
Spodne pradlo, určite veci akože "keby niečo" keby ti prišlo zle, keby si mala krámy, keby si ochorela etc... oblečenei samozrejme, snaž sa prisposobiť počasiu, mobil, sluchatka, nabijačka, peňaženka, peniaze, nejake doklady, drogeria-kefka, pasta, hreben, sprej, vonavka, krem, mydlo, sampon a rozne tie veci ktore pouzivas okrem toho... ja by som si kondomy nebrala ale ak myslis, ze ich vyuzijes, tak ber jedno, pitie, popripade nejaky alkohol.. možno knihu/krížovky... premýšľam čo ešte :/ Ja ešte aj puzdro na brile kľúče,... jasné, uterák. no. tak
chlast (pravdaže môžete vziať aj nealko )
oblečenie
a dalšie zbytočnosti....
podla mna su velmi nutne vlozky + klasicke veci
také ako oblečenie, hygienicke potreby, nejake jedlo na cestu, peniaze, mozno daco na zabavenie a tak
svami a aj s predkami a potomkami
áno, áno určite sú na vyššej emonej úrovni, rada by som ťa s nimi zoznámila
nie som ochtná vyspať sa s každým nepcham mi do úst čo som nepovedala/ nenapísala
P.S.: Chápem, že chceš byť za múdru a vtipnú, poučovať ma tu a zhadzovať, ale tentokrát ti to nevyšlo, škoda, možno nabudúce
To fórum bolo viac menej tak zo srandy, lebo aj mne samej sa zdá choré zobrať si kulmu a žehličku, i keď ako poznám moje vlasy, tak tá žehlička pre prípad nie je nutná, ale mierne potrebná
Celkom to chápem, len nemám rada, keď si človek myslí, že všetci mladší sú hlúpi alebo menej skúsení (možno sú, možno nie..)
Nakoniec som ten kondóm nemala a nechcem si ani pripustiť, že by som spala s niekým z mojich bývalých spolužiakov, teraz nie preto, že by boli všetci vyslovene škaredí, ale poznám ich už dlhšie a čo-to o nich viem, ich správanie, myslenie, prejavy sú ešte také typické pre 14ročných chlapcov