"Pani učiteľka, aj keď sme sa nestretávali až tak často keďže ste nás neučili, keďže z tejto školy odchádzam, chcem sa s vami rozlúčiť, poďakovať vám a popriať veľa šťastia do ďalších rokov a veľa trpezlivosti s tými deckami, čo prídu po nás. Nech sa páči, toto je pre vás."
Pani učiteľka, aj keď ste nás neučili, keďže odchádzam, chcem sa poďakovať, rozlúčiť a popriať vám veľa šťastia a trpezlivosti do budúcnosti. Nech sa páči, toto je pre vás.
ešte skrátenejšie potom:
Pani učiteľka, aj keď ste nás neučili, chcem sa poďakovať a popriať vám všetko dobré do budúcnosti. Nech sa páči, toto je pre vás.
ešte jednoduchšie:
Pani učiteľka, chcem sa poďakovať a popriať vám všetko dobré. Nech sa páči.
"Povedali mi, aby som vám to dal, ale nepovedali mi, čo vám mám povedať, tak som sa rozhodol vám povedať, že mi to nepovedali, ale už som vám to vlastne povedal, tak vám to hovoriť nemusím."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@luc.ka myslis,ze by to zobrala s humorom
@petushiq18 mne je to tak jedno
solved
Pani učiteľka, aj keď ste nás neučili, keďže odchádzam, chcem sa poďakovať, rozlúčiť a popriať vám veľa šťastia a trpezlivosti do budúcnosti. Nech sa páči, toto je pre vás.
ešte skrátenejšie potom:
Pani učiteľka, aj keď ste nás neučili, chcem sa poďakovať a popriať vám všetko dobré do budúcnosti. Nech sa páči, toto je pre vás.
ešte jednoduchšie:
Pani učiteľka, chcem sa poďakovať a popriať vám všetko dobré. Nech sa páči.
ešte skrátenejšia verzia, jak je libo:
Pani učiteľka, ďakujem a všetko dobré. Páči sa.
megaskrátená verzia:
P. uč, ď. cg, gl, bye.
inak ty by si mi mohol občas aj odpísať na niečo