@wowu urcite nebrat...256mb ram je kurevsky malo...mam tablet s 512mb ram a som len tak tak na hranici kde ak pustim viac veci naraz tak uz to nezvlada a niektore aplikacie sa mi samovolne zatvaraju...
RAM 256MB? Môj mobil má dvojnásobok a stačí mu to len tak tak, viac-menej stačí pustiť čokoľvek iné a prehliadač je okamžite off.
Rezistívny displej - na tablet rozhodne nikdy, musíš pôsobiť tlakom, na ľahučké ťahy prstami zabudni (a bez nich je tablet mierne povedané blbosť).
Predpokladám, že GoClever TAB I71. Na Heuréke je naň viac kritických reakcií, než pozitívnych, a to už aj po zarátaní faktu, že ľudia vedeli, do čoho za tie peniaze idú. Čiže @3. Sprosto vyhodené peniaze.
@semhamforas asi tak...zohnal som za 100e ZTE Light Tab 2 - 1.4 GHz procak, 512mb ram a adreno grafika...je to tak na hranici funkcnosti...normalne stoji 250e a za plnu cenu by som ho asi nekupil...toto co chce on za 70e musi byt hrozny shit...pochybujem ze to plnohodnotne zvladne to na co je tablet urceny nehovoriac o tom ze na hry moze zabudnut...max tak nejaky angry birds a tomu podobne..
@kosmiklove tak to si človek povie že 70€ predsa nie je veľa ale keď si uvedomíš že za tie peniaze dostaneš niečo čo vlastne nefunguje, tak to je dosť peňazí
vidíš za 250€ sa dá teraz zohnať nexus 7 a to by ti spustilo absolútne všetko
@semhamforas nad tym som rozmyslal ale ma jednu velku nevyhodu...nepodporuje sim karty (neviem ci je/bude aj nejaka 3G verzia) coz by mi hodne vadilo koli tomu ze potrebujem do niecoho pichnut O2 kartu uz je na mna dost vlacit tablet a telefon vsade so sebou..nie este dva telefony a tablet
dalej nema fotak, radio a pamatove karty ale to uz nejsu az take velke problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teda 500 by som za taky tablet asi nedala
Ale ak to má stáť 70€ tak to bude asi tablet úmerne dobrý cene. Čiže zbytočne vyhodené peniaze
RAM 256MB? Môj mobil má dvojnásobok a stačí mu to len tak tak, viac-menej stačí pustiť čokoľvek iné a prehliadač je okamžite off.
Rezistívny displej - na tablet rozhodne nikdy, musíš pôsobiť tlakom, na ľahučké ťahy prstami zabudni (a bez nich je tablet mierne povedané blbosť).
Predpokladám, že GoClever TAB I71. Na Heuréke je naň viac kritických reakcií, než pozitívnych, a to už aj po zarátaní faktu, že ľudia vedeli, do čoho za tie peniaze idú. Čiže @3. Sprosto vyhodené peniaze.
MP-MAN MID72C 7" Internet Tablet 4GB
Procesor:
A10 –Cortex A8 s frekvenciou 1 GHz
Operačná pamäť:
512 MB DDR3
Pamäť:
Vnútorná veľkosti 4 GB
Možno ju rozšíriť pomocou slotu pre pamäťové karty MicroSD / SDHC až do kapacity 32 GB
Displej:
LCD dotykový
Uhlopriečka veľkosti 7“
Multi-Touch
Rozlíšenie 800 x 480 pixlov
Pomer 16:9
Komunikácia:
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Možnosť pripojenia VPN pre vzdialený prístup k podnikovej sieti
Multimédia:
Integrovaná webová kamera pre videokonferencie s rozlíšením 0,3 Mpx
Mikrofón a integrované reproduktory
Možno pripojiť myš alebo USB flash disk pre prehrávanie multimediálnych súborov
Podporované formáty:
Full HD Video : MPG (MPEG1, MPG2 up to 1080p). Avi (DivX3, 4, 5) mpg4 ASP, MPEG4 AVC up to 1080p,
WMV9 (up to 1080p). MP4, WMV9. divX.
Audio . Mp3,. Wma. Ogg, flac.
Ebook : Epub, PDF,.TXT.
Photo : JPG, GIF, animated GIF, BMP, PNG
Batéria:
Li – Ion napájanie s kapacitou 3 500 mAh
Výdrž: 5 hodín videa a 15 hodín audio
Operačný systém:
Android 4.0
Rozhranie:
USB 2.0
vidíš za 250€ sa dá teraz zohnať nexus 7 a to by ti spustilo absolútne všetko
dalej nema fotak, radio a pamatove karty ale to uz nejsu az take velke problemy
256 MB DDR2
málo
Pamäť:
4 GB (MLC NAND flash)
Možno ju rozšíriť prostredníctvom MicroSDHC karty
mínus Android a app data , v konečnom dúsledku môže byť vstavaná pamäť iba 1-2gb
Displej:
Veľkosť uhlopriečky 7“
Rozlíšenie 800 x 480 pixlov
TFT LCD dotykový (rezistívny, 1bodový)
také rozlíšenie mám na 4 palcovom telefóne
rezistívny = sračka
Komunikácia:
WiFi 802.11b/g
LAN 10/100Mbit
chýba tu "N"
Podporované formáty:
Video: AVI, 3GP, MP4, RM, RMVB, FLV, MKV, MOV, VOB, DAT, WMV