Chcel by som si objednať toto tričko ale bojím sa že sa mi ľudia budú smiať. Budú si myslieť že som dáke decko alebo debil alebo niečo iné... Čo poviete vy keby ma v ňom vidíte ? A aké je podľa vás ? » s11.postimg.org/3ur8hdozn/59665...
Ak sa ti páči,tak si ho kúp a hrdo ho nos,na ostatných sa vykašli,nech sa každý stará do seba...mne sa celkom páči a keby namiesto Captaina America tam bol napr.Batman alebo Hulk,bolo by pre mňa dokonalé
@gukol obaja sú "superhrdinovia",takže by na jednom tričku mohli byť,či? Aj ked viac by sa mi páčilo tričko len s batmanom,ani kombinácia by nebola zlá
Preboha, to čo je za spoločnosť, keď sa v nej človek bojí ničím neurážlivé tričko nosiť :o
Kúp si ho, nos ho, ľúb ho a ľúb seba, veď úplne super vyzerá.
prosím ťa, videl si čo predávajú v obchodoch? všade mickey mouse, snoopy, garfield, hello kitty, the simpsons... a to všetko pre dospelých ... a ľudia to aj nosia a je to v pohode. a mne sa to aj páči. a toto je úplne v pohdoe takže neni problém aby si to nosil a aj keby to zrovna sa niekomu nepačilo tak je to jeho problem lebo tebe sa to pači tak si to kup!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k téme....
Keď je za 8€ tak pohoda, ale viac ako 10€ za tričká nedávaj neoplatí sa to
Marvel a DC
Kúp si ho, nos ho, ľúb ho a ľúb seba, veď úplne super vyzerá.