chodím na BVŠP - prijímačky boli z logického testu, angličtiny a ústneho pohovoru (dejiny, NOSka, všeobecnopolitický prehľad)
som s tou školou nadmieru spokojná, rozvrh perfektný, kolektív perfektný, prístup pedagógov perfektný - pár prednášok bolo aj so zahraničnými pedagógmi (napr. aj Karl von Habsburg)
nevýhoda - 9 skúšok za semester ale dá sa to zvládnuť
bola som tiež na prijímačkach do Trnavy - prijímačky sa mi zdali neobjektívne...učiť sa treba z tých otázok čo sú na stránke (treba ich ale vedieť dosť obsiahlo...a je ich asi tak 4500 pohoďka len v Trnave nakonci ročníka je dosť sito
to je podľa mňa dobrá škola, ja som tam chcel kedysi ísť, teda keď som bol menší som si bol istý, že pôjdem na právo.....moja profesijná orientácia sa značne zmenila
ja mám na právnikov dosť blbý názor ale inak ti poviem tak právnikov je strašne veľa(stačí sa pozrieť koľko berú) čo sťažuje uplatnenie podľa výskumu ARRA sa najmenej absolventov právnickej fakulty uplatní vo svojom odbore...na druhej strane sa taký ľudia uplatnia aj v administratívnych veciach. Samozrejme ak si myslíš že to skutočne chceš robiť a chceš byť dobrá...nielen aby bolo tak určite choď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
som s tou školou nadmieru spokojná, rozvrh perfektný, kolektív perfektný, prístup pedagógov perfektný - pár prednášok bolo aj so zahraničnými pedagógmi (napr. aj Karl von Habsburg)
nevýhoda - 9 skúšok za semester ale dá sa to zvládnuť
bola som tiež na prijímačkach do Trnavy - prijímačky sa mi zdali neobjektívne...učiť sa treba z tých otázok čo sú na stránke (treba ich ale vedieť dosť obsiahlo...a je ich asi tak 4500 pohoďka len v Trnave nakonci ročníka je dosť sito
toť moje postrehy
Inak na margo BVŠP,je najlepšia avšak systém výuky je odlišný.Preto ak by si sa rozhodol prestúpiť,potom to ide ťažko.
@peto0791 Zatiaľ nie.Veď som to tu už napísal.:p
to je podľa mňa dobrá škola, ja som tam chcel kedysi ísť, teda keď som bol menší som si bol istý, že pôjdem na právo.....moja profesijná orientácia sa značne zmenila