Mladý pán sa podľa mňa zachoval maximálne nevhodne, nech už by ho podviedla aj tridsaťkrát. Ak po jeho úbohom zverejnení videa nespáchala samovraždu, tak už hádam z neho aspoň naveky vytriezvela.
Podľa mňa sa k sebe dokonale sedia, obaja "majú" charakter Ona ho podvádzala a on ju tiež a navyše to vyvesil bez jej súhlasu na net (ach) Takéto svine by sa mali ruinovať navzájom
ale myslím, že to nebolo naozaj, pretože pochybujem, že by jej to nevadilo, keď by si ju nahrával... takisto aj tie papuče nepridávajú na hodnovernosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a úplne sa ponoril tými croksami :
neviem, ani teraz nemám chuť si to pozrieť
Ako to mozete pozerat?
Dokonca viackrat?
A este sa na tom kosit O________o
nothing to do here
Podľa mňa sa k sebe dokonale sedia, obaja "majú" charakter Ona ho podvádzala a on ju tiež a navyše to vyvesil bez jej súhlasu na net (ach) Takéto svine by sa mali ruinovať navzájom
ale myslím, že to nebolo naozaj, pretože pochybujem, že by jej to nevadilo, keď by si ju nahrával... takisto aj tie papuče nepridávajú na hodnovernosti