logicky tvár..šak keď si všimnem človeka tak sa mu pozriem do očí a nie do výstrihu alebo na zadok nie? neverím že niekto ani nevie ako vyzerá ten druhý v tvári a už pozerá na riť ..
U mňa je to tak, že najprv ksicht Väčšinou človeka, ktorý ma zaujme, totiž poznám z Birdzu alebo iného internetového portálu, a tak prvé, čo vidím, je jeho ksicht na fotke, na ktorej väčšinou celá postava nie je
Ale inak sa mooooocno rada pozriem na zadok (kľudne aj v okamihu, kedy okolo mňa nejaký iba náhodne prechádza, pretože veľa pekných zadkov zvyšuje pôžitok z dňa), na predok moc nepozerám, a veľmi dôležitý je pre mňa štýl, ale nie konkrétny, ale aby som videla, že sa daný človek v ňom cíti dobre... nejako to viem z neho vycítiť A mám rada, keď vidím, že to tak je, pôsobí to na mňa sympaticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@ryu4 no casto ani nie
Ale inak sa mooooocno rada pozriem na zadok (kľudne aj v okamihu, kedy okolo mňa nejaký iba náhodne prechádza, pretože veľa pekných zadkov zvyšuje pôžitok z dňa), na predok moc nepozerám, a veľmi dôležitý je pre mňa štýl, ale nie konkrétny, ale aby som videla, že sa daný človek v ňom cíti dobre... nejako to viem z neho vycítiť A mám rada, keď vidím, že to tak je, pôsobí to na mňa sympaticky
mi tam chýba jedna možnosť