Pre mňa hudba predstavuje prostriedok na prenesenie mojej mysle do vlastného sveta.Je pre mňa vyjadrením emócií,vášne,ideí a celkovo tvorí istú časť mojej individuality.
@narazuvzdornaa - život v súvislosti s tebou nevyznie? prečo?
hudba... priestor na vyjadrenie myšlienok a pocitov ktoré inak vyjadriť nejdú. a na prijatie tých, ktoré vyjadril niekto iný. občasná záchrana pred pádom. občasné postrčenie z útesu. niekedy to, čo ma ubezpečuje že zas až úplne zbytočný a neschopný nie som, a niekedy to, čo mi hovorí presný opak.
alternatívna rovina sveta. priame rozhranie na interakciu s dušou. jedna z mála vecí ktorá ma na tomto svete ešte dokáže baviť/zaujímať/pohltiť...
zmenila moje zmýšľanie,hodiny dokážem pri hudbe premýšľať, spravila zo mňa pesimistku...ale som rada, pomáha mi pochopiť určité veci...pomáha mi zaspať alebo naopak nespať...a hlavne tá od HIM...tie texty...nemám slov a ešte Simple Plan - Untitled...to má niečo do seba
aaa odkedy je u mňa hudba na 1. mieste...z takého...ako by som to...umenia...už nie som aspoň taká naivná ...
vela, hudbu pocuvam stale...ked zaspavam, ked sa zobudzam, cestou do skoly, zo skoly, alebo ked jednoducho niekam idem, ked som doma, cely den mi tu nieco hra..hudba dokaze ovplyvnit moju naladu..atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Hudba nie je ako tuzba ci nenaplnena laska. Pustis si ju a v momente ti je dobre.
Hudba je proste zazrakom prirody a to najgenialnejsie, co clovek objavil.
hudba... priestor na vyjadrenie myšlienok a pocitov ktoré inak vyjadriť nejdú. a na prijatie tých, ktoré vyjadril niekto iný. občasná záchrana pred pádom. občasné postrčenie z útesu. niekedy to, čo ma ubezpečuje že zas až úplne zbytočný a neschopný nie som, a niekedy to, čo mi hovorí presný opak.
alternatívna rovina sveta. priame rozhranie na interakciu s dušou. jedna z mála vecí ktorá ma na tomto svete ešte dokáže baviť/zaujímať/pohltiť...
aaa odkedy je u mňa hudba na 1. mieste...z takého...ako by som to...umenia...už nie som aspoň taká naivná ...
MUSIC IS MY LIFE!!!