...som mal za posledný mesiac dve nehody raz buchli do mna na fabií a raz ja do volva C30 a pritom dlhé roky nič ,asi je špecialny rok zvýšenej príťažlivosti
ako nahle dostanem vodicak, nic ine ako auto nemienim pouzivat,nenavidim to skurvene mhd a hlavne vodicov BA MHD busov ktori na 90% nevedia jazdit a ked clovek stoji v iducom buse aby sa kazdu chvilu bal na koho padne...ked idem do skoly a zo skoly domov najma v 50ke je to jeden des...alebo najlepsie je,co sa stava pravidelne,ked ti kokoti uplne vynechaju busy aj 2za sebou niekedy a meskam kvoli tomu rano do skoly...fakt dakujem DPB
ja chodim ze -bus-vlak-bus(alebo peso)..a tez ma to stve inac..neviem ci su taky blbii autobusari vsade,ale u nas ked nekdo inak polozi tu kartu abo co,ten vodič sa naštve a ide potom jak divý na tom buse..akoze nechapem.si neuvedomuje ze su tam aj ludia ci co?!kks..minule jak som isla,skoro sme naburali..nastastie sa nic nestalo.a este ma strasne trapi jedna wec spojena z busmy..ale netyka sa to toho..zee:na biologii nam ucka hovorila ze ked sa ceme spravat ekologicky k živ.prostrediu,mame radsej xodit pešo ako busom..lenze:tomu busu je jedno ci tam ja budem alebo nie,aj tak vyprodukuje take iste mnozstvo toho smradu do ovzdusia...ja asi rozmyslam nejak zvlastnoale FAKT TO NECHAPEM...
kazdy den chodim domov a do skoly na autobuse...vlastne dochadzam na buse od 5. triedy na zakladnej...uz som na to zvyknuty tak v pohode, ale tie tlacenice ma seru...hlavne z madarskych dedin chodi vzdy velmi vela ludi na vsetky mozne spoje...
mám auto, takže využívam zväčša to, lebo je to pohodlné z domu ísť rovno tam kam potrebujem. Ale niekedy sa zase rád prejdem peši s mp3 prehrávačom v ušiach, hlavne na jar. A vlakmi som chodil vždy rád. to rytmické búchanie kolajov tu du tu du du som miloval škoda že už to tak nerobí ked je trať zmodernizovaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale inak nevyhybam sa nicomu, ked treba cestovat tak v poho, hoci z lietadiel mam trosku strach....ale prekonam to vzdy
Na nové auto nemám peniaze a nejaké staré by som si nekúpila, nemala by som nervy vkuse ho opravovať/dávať do opravy