PEHY SI NECHAJ! (nie žeby sa dali odstrániť) tiež som mala takéto záchvaty, že ich nechcem, ale prešlo ma to pehy sú výnimočné a pekné! a je vedecky dokázané, že ľudia, ktorý majú pehy, majú v puberte a vôbec celkovo menej vyrážok a to môžem potvrdiť... kým sa moje rovesníčky snažia zakrývať vyrážky ako sa len dá, ja mám pokoj (ale vidím, že ty už v puberte niesi) a zase v staršom veku, majú pehatý aj menej vrások .. takže má to výhody..nevýhodou je, že v lete sa tak stašne ukážu :/ to hej..ale aj to sa dá zmierniť rôznimi mastičkami a tak.. a mužom sa to páči (aspoň tým, z môjho okolia) je to niečo nezvyčajné proste
ja mam pehy od mala....kedysi som sa pre ne trapila, potierala uhorkou, aby vybledli a vsetci naokolo mi vraveli, ze si ma bez pieh ani nevedia predstavit, ze su pritazlive , "slunecni polibky" .....a popravde su pekne a maju ich ludia, ktorym sa fakt hodia ....
podľa mňa sú hrozné, vyzerá to príšerne, hlavne na nose a lícach... mám na to jednu zaručenú radu, daj vyvariť karfiol a naparuj sa nad parou čo pôjde z hrnca smerom nahor !
@camilla naparovať sa nad karfiolom? to si kde takú hovadinu počula? .. pehy sa odstrániť nedajú je to dedičné a súvisí to s pigmentom... takže jedine plastika a nejde mi do hlavy, že niekto ako ty, človek spojený s prírodou, si za takéto ničenie ľudskej identity..
lol jak tu bolo spomenute- vyhoda je ,ze pehate maju menej/vobec nemaju jebaky no radsej pretrpim raz zacas nejaky ten jebak ..ako by som mala mat cely zivot obsypanu celu tvar pehami..mne sa to tiez mega nepaci..ale to je vec nazoru
btw zvykni si na to aka si, pripadne po case zajdi k doktorovi nech ti ich nejak "vypali",alebo da nejaku odbornu radu,pochybujem ze "zazracne masticky" ti nejak pomozu.. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale ak velmi chces - citronova stava
Inak pehy sú skutočne príťažlivé.
btw zvykni si na to aka si, pripadne po case zajdi k doktorovi nech ti ich nejak "vypali",alebo da nejaku odbornu radu,pochybujem ze "zazracne masticky" ti nejak pomozu.. ..
och zabudla som na môj krásny ohnutý veľký nos ♥
Pehy vôbec nevyzerajú zle!
:´( sklamala si ma, že si si to nikdy nevšimla Cez zimu ie sú príliš vidieť a cez leto mám pehatý celý nos a čelo
@antifunebracka
no kebyže mám strojček, tak myslím, že by som vyzerala dosť zle Aj keď aj strojček mi už hrozil..
Mám strojček aj pehy. čáu.
ty čítaj čo píšem! Napísala som, že JA by som vyzerala zle kebyže mám ešte aj strojček, absolútne som TEBA nekomentovala Ajuš.
Ale viem,ž e ten komentár si napísala, aby sme si všimli tvoju krásu, takže ti je odpustené.
Áno, si krásna! Aj keď máš pehy aj strojček.
Ešteže!! Ja už, že ti niečo takéto hlúpe ani nenapadne!
Samozrejme. vždy som strašne smutná, keď mi to niekto nenapíše. Jasné!
a ja nemám ani pehy ani strojček :´(
Ale ty si pekná aj napriek tomu.
prečo si zo mňa takto kruto uťahuješ? :´(
Prečo mi stále neveríš? :´(