mala som 2 kaki, kaki plátok a čiero-zazvorovo-škoricový čaj a stale mi je malo... lebo vyslovene potrebujem banán .D proste strašne som si anvykou na banán a jablko ráno ...
najchutnejšie a cenovo najprijateľnejšie raňajkové kombo bol mníchovský praclík s Markbutterom a k tomu káviška (tam mi aj káva zrazu šmakovala, i keď ja som taký antikávič
ale inak nemecká kvalita jedla mi dosť chýba (či to boli raňajky, či tretia večera , to bolo neskutočne cítiť tú zmenu, keď som sa vrátila a až sa mi žaludok prevrátil, keď som zacítila tú slovenskú napodobeninu potravín
smoothie naj naj naaajradsej, pohankova kasa, obcas ovsena kasa, hocjake ovocia, ožíšky .... bud len nieco z toho alebo kombinacia viacerych, podla toho kolko je hod a kedy budem mat najblizsie dalsie jedlo
tak najradšej mám na raňajky ovsené vločky + jogurt + med + mäta a sušený banán/jahody ale sú chvíle, kedy si ráno rada pomaškrtím napríklad na toastoch alebo fajnej praženici so slaninou
@kitty7 PRESNE! to sme na tom potom veľmi podobne, ja som bola neskutočne šťastná, keď som tam konečne pribrala, ale tu proste... prídem do obchodu a jednoducho netuším čo kúpiť, prechádzam tie regále a vôbec na nič z toho nemám chuť, tak napokon zo zúfalosti nahádžem do košíka nejaké kraviny a s hrôzou v očiach sledujem, ako ručička na váhe ukazuje opäť o dačo menej.. :/
@corhellka no práve... ja napríklad mám rada ryby, ovocie a zeleninu... lenže u nás sú ryby drahé a ovocie a zelenina sú dobré iba tie sezónne, inak ovocie je tvrdé a kyslé a zelenina chutí ako kaleráb nech si dáš na tanier čokoľvek... dopekané pečivo radšej ani nekomentujem, to je vrchol hnusu... a musím bohužiaľ priznať, že ani naše syry nie sú až tak dobré a mliečne výrobky tak kvalitné... lenže toto je "moja" strava, ja nie som na rezne, klobásky a také veci... takže ja tu dosť trpím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ovsené vločky s mandľovým mliekom a tak
a k teme: co najsilnejsiu kavu znesem, nech cely den srsim energiou
ale inak nemecká kvalita jedla mi dosť chýba (či to boli raňajky, či tretia večera , to bolo neskutočne cítiť tú zmenu, keď som sa vrátila a až sa mi žaludok prevrátil, keď som zacítila tú slovenskú napodobeninu potravín
alebo len ovocie
alebo nieco uplne nahodne co najdem a je to jedle
ale keby mi volakto urobil vajicka so slaninkou alebo palacinky voooooooobec by so msa nebranila
alebo toasty ^^ a k nim vajcá natvrdo
no a potom sú tu výnimočne také prípady ako dnes napríklad som papala tuniaka v tortile