Ja neviem, už som sa asi objedol tych rozkov so sunkou a vajec na rozne sposoby, ale neviem co ineho by som si dal, okrem kakavka Co ranajkuteje, alebo veceriate vy? Take nieco narychlo a nie polotovary?
ako kedy/kde. keď som u mňa, občas ani neraňajkujem alebo do seba nahádžem, čo nájdem (včerajší obed a tak)... keď u frajera, tak pečivo s rôznymi nátierkami, čajík, ovocie, croissanty atď..
vlocky s ovocim vacsinou alebo hrianku alebo taky celozrnny posuch s niecim ..alebo minule som si spravila genialny hemendex a ku tomu spenat a cherry paradajky a vytlacenu pomarancovu stavu cerstvu no aaach ... ked zerem citim sa jak vo sne
zväčša ovsenu kašu s rôznymi vecami, orieškami, random ovocím čo je doma, kakaom,medom sem tam trocha čokolády horkej si do nej dám alebo hrianky zväčša so syrom, zeleninovu omeletu a ľadovy šalat ,tuniaka s bielym jogurtom alebo zeleninou a tak
ovocie,.. rožky tak ako kedy saláma, šunka, k tomu zelenina nejaká.. potom často arašidové maslo, v poslednom čase sójové mlieko, pšeničné..ovsené vločky a to zmixovať tiež s ovocím, kakao a tak
ryzovy chleba s avokadovou natierkou, ktoru spravis velmi rychlo, len rozpucis avokado a das sol a citron, pripadne olivy...
a niekedy ovsena kasa, pripadne kefir
Raňajkujem sójový jogurt s jablkom, orechami, sušeným ovocím a ovsenými vločkami. A večeriam asi hocičo, čo mi príde pod ruku, alebo niečo, čo mi ostalo z obeda.
Vačšinou volske oko s opecenou slaninkou, zeleninou a pečivom, alebo praženicu, kadejaké natierky s hriankami, ovsené vločky s mliekom a ovocím, lievance, omeleta, toasty a k tomu este banán, alebo jablko
také tie sladké rožky(čo sú posypané makom-ale to si dávam preč ) a vo vnútri natrené maslom , biely jogurt s lesným ovocím bebe sušienkami napr., tortilu , pečivo so všetkým možným , nakrájaná bageta na kolieska natretá bylinkovou nátierkou a zapečená na pár min. , alebo cottage a ešte vianočku s maslom a nutelou mám rada
Raňajkujem musli, bebe, jogurt, prazenicu, nátierky na zemle, odstavím pomaranc, grep, jablko
Večeriam, co máme, obcas len nejaku poliiieevockuu, alebo salat, syr plus niečo, zeleninu, tofu, rybu tuniak, losos, treska, dnes som mala baby spenat napr, obcas ani neveceriam, alebo aj take ťažšie jedla si dam ako pizza, Kebab, bageta, maso nejaké, alebo to co ostane z obeda..
ovsené vločky, mlieko, protein, uvarim to na kašičkuu a keď nemám čas, tak instantné vločky, mlieko, protein zmiešam dokopy a vypijem popri chystaní sa..
Ako kedy, niekedy ani nejem ak vstanem na obed. Ale inak ovsene vlocky s ovocim (kedysi aj s neprazenymi neslanymi orechami a roznymi semenami, ale tu to neviem zohnat), alebo len ovocnu misu, rozne vajcove jedla (prazenice, omelety, volske oka) a nedavno som si zacal robit "double decker" sandwich plneny vsetkym moznym. Niekedy sa stane ze si vyvarim nudle s nejakym mixom hribov, baby kukuriciek, cibule atd, ale to sa musim velmi nudit, zvycajne take veci jem na obed. No a velmi sporadicky chodim do mekacu na palacinky, alebo na seafood burger do ranajkarni, ktore mam okolo domu. Ale seafood uz teraz jem len ak mam na vyber medzi masom, alebo hladovkou, takze som tam nebol uz pekne dlho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a večeriam šalát alebo nič, alebo hocčo
Vecerat zvyknem v jedalni, cize normalne nejake varene jedlo.
pohánkové zrnie
nič
kávu
freš juice
a niekedy ovsena kasa, pripadne kefir
dve redkvičky, kúsok uhorky, mladá cibuľka, paradajka, trojuholník syra, kúsok bryndze, celozrnný rožtek, čaj figuran a 7 tabletiek
obed
desiata
jablko
obed
polievka šošovicová
špagety s nejakým mäsom
svačinka
jogurt s čučoriedkami
večera
francúzske zemiaky
zajtra je popolcová streda
čiže tmavé mäso bokom, budem jesť zeleninku a už su aj pstruhy vytiahnuté z mražaka
ja budem zajtra raňajkovať buchty na pare
a rozmýšľam že či si k nim nedať kúsok šunky keď už je ten pôst
ale ne asi
Večeriam, co máme, obcas len nejaku poliiieevockuu, alebo salat, syr plus niečo, zeleninu, tofu, rybu tuniak, losos, treska, dnes som mala baby spenat napr, obcas ani neveceriam, alebo aj take ťažšie jedla si dam ako pizza, Kebab, bageta, maso nejaké, alebo to co ostane z obeda..
prípadne som teraz chytila záľubu v kaši z rastlinného mlieka a proso vločiek so škoricou, či inou fajnosťou. ňamka!