čo robievate v piatky a v soboty vecer? Ked ste doma nie ste deprimovaní?
ja osobne ked nie som v piatky a v soboty vecer niekde vonku cize som doma tak som dost deprimovana.ako ste na tom vy?vadi vam byt doma cez vikend vecer?
Ak vikendy do vecera nebrigadujem, idem sa niekde von prejst alebo si daco uvarime so zenou. A ked som doma, bud hram nejaku hru alebo sedim za netom. Nebyvam deprimovany.
žijem v oblasti kde nie je veľa možností kde ísť cez víkend von , takže som väčšinou doma(deprimovaný) lebo sedieť niekde v bare ma fakt nebaví a do krčmy nechodím...na obyčajné komerčné disko v okolí taktiež(keď už, tak sa musím opiť aby som si to nepamätal) takže chodím jedine na akcie buď do BA alebo Budapešti ktoré ale nebývajú tak často ako by som chcel ...
v piatok/sobotu myslia všetci svojimi pečeňami a ja preto nemám s kým ísť von.. a nedeprimuje ma to, radšej doma, ako niekde v bezvedomí na lavičke/chodníku/WC ..
osobne keď som doma, vôbec nie som deprimovaný...ten čas sa dá venovať sebe, lebo má človek kľud a pokoj, môžeš zrelaxovať atď. niekedy je to aj lepšie ako ísť von...si pamätám tie časy keď som sa hádal s rodičmi jak dlho chcem byť vonku a teraz, keď už na tom nezáleží, som rád, keď nie som dlho a aspoň sa fajnovo vyspím mám radšej tie vonkajšky, keď všetci trocha podebatíme a potom sa v pokoji všetci rozídeme, netreba ani chlastať, ani nič
kedysi mi bývavalo smutno keď som bývala u našich, ale aj som si to užívala.
teraz v piatky a soboty ani veľmi von nechodím, spamätávam sa totiž po prepitom týždni
pokúšam sa o učenie, pozeráme filmy, ideme sa so spolubydlou prejsť...bežný večer.
Väčšinou keď som vykvasená doma, som následne nervózna, agresívna, protivná... a tak... Jednoducho si musím raz za týždeň zresetovať hlavu ako každý spoločenský tvor na našej škole
Som rád, že som v teple doma, pozriem seriálové resty z týždňa alebo nejaký film, prípadne ak dávajú v tv tenis alebo hokej. Ísť niekam ''von'' nie je nič pre mňa. A keď ma chytí únava idem spať a snívam o tom, že sa zase po čase dobre vyspím...zvyčajne neúspešne
A či som deprimovaný? To som každý jeden deň, víkendy nevynímajúc
+ deprimovaná trošeno aj byť môžem keďže vždy mi dojde na aké množstvo vecí som sa vysrala (najhoršie je ak ma to aj baví len nemám čas sa tomu dlhšie venovať a ako to neviem a všeobecne keď už sa prinútim učiť tak ma to baví....ale tak max. 2 hodinky.... nie takmer celý deň.... potom ma vypne na pár hodín a dostaň sa zasa do toho učieceho šfungu :/ first world problems
keď som vtedy doma tak sa buď učim, luštim si malovane križovky alebo pojedam maslove/syrove pukance do prasknutia a čučim na filmy resp hudobne dvdčka
@simuulka112 čom len do 9? v 15 (čiže minuly rok) som bol v bare aj do pol 12 v noci a nič sa nestalo ak nemáš prísnych rodičov tak by to nemal byť problém..
a k téme ja som tiež niekedy nevydržal byť doma ma to štvalo že som doma a nie vonku ale asi posledný pol rok aj viac sedím doma úplne šťastný ani si neviem predstaviť napr teraz v tej zime sa niekam trepať a tak radšej pozerám anime, hrám hry a cez deň keď zasvieti slniečko tak zahádzať na kôš s basketbalkou :3
Každý každučičký piatok som doma, vo väčšine sama v izbe a sedím za ntb alebo ak nie, tak sedím na ntb a kukáme s mamkou tv a pri tom počúvam hudbu
Vo väčšine som ale sama v izbe a počúvam hudbu a pri tom upravujem fotky občas.
@spiralfaust áno veď boli i také "akcie" ale iba v lete skončila som i na diske na Moteli Kamenec atď.... lenže chceme niečo podniknúť aj s mojou naj kamoškou o rok mladšia a je to ťažké lebo má nedôverčivých rodičov a skôr by se chceli ísť strašne na nejakú diskotéku lenže tu v Po nič normálne nič nieje :/ všetko nad 18
hram csko, pozeram film ,serial, valam sa zabalena v decke a popijam cajik, vecer si aj zacvicim, dobre mi je samej doma , a na druhy den pekne vstanem do noveho dna , rano, ne jak kamosi, s opicou okolo 15:00
Bud presedim cely vecer pri pocitaci a vypnem ho az rano alebo spim pri telke. No je novy rok tak som sa rozhodol ze v piatky sa kus naucim na pondelok, precitam knihu a pojdem spat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
keď som napríklad v sobotu večer doma (ako dnes) robím presne to čo robím práve teraz
teraz v piatky a soboty ani veľmi von nechodím, spamätávam sa totiž po prepitom týždni
pokúšam sa o učenie, pozeráme filmy, ideme sa so spolubydlou prejsť...bežný večer.
A či som deprimovaný? To som každý jeden deň, víkendy nevynímajúc
first world problems
Vo väčšine som ale sama v izbe a počúvam hudbu a pri tom upravujem fotky občas.