ja som bud doma, alebo sedim v nejakej kaviarni.pokial nie je nejaka extra super oslava co je raz za pol roka mozno, tak som o osmej uz doma lebo nemam co robit.co robievate vy?
noo, ja som vonku s friends, opijame sa uplne strasne, alebo som na nejakej party-opijanie strasne alebo idem s frajerom na diskoteku-je Dj, alebo ked robim, tak sa ideme vecer prejst..a ked som moc unavena, som doma aoddychujem
ja idem von za kamaratmi daco vypijeme potom cintorin alebo sa vyberieme niekde prec od ludi t.j opacny koniec mesta kde nikto nechodi lebo vacsinou po tyzdni mam dost tych debilnych ksichtov
ako kedy, ale v piatok som vacsinou po celom tyzdni tak unavena, ze som rada, ze nikam nemusim ist - cize som doma a citam si alebo robim nieco na pocitaci alebo som u priatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale občas si zato niekde zájdem pokiaľ na to mám náladu a nie som zabitý z celého týždňa
ale v lete malokedy... to som na brtislava inline popr. t-com fiesta
v tom horku doma nevydrzim
neviem prečo ma tak chytila teraz tá angličtina...
alebo trčím doma a kukám tv, alebo píšem alebo spím
Pred chvíľou som došla z roboty :p
vcera som samozrejme pozerala futbal
cely den som nebola doma a o 3 som prisla neviem ako a prave som vstala