kamarat z priatelkou ide do vedlajšiej dediny za kamaratmi a vola dvoch kamaratov a mna vola len vtedy ked nikto nejde a som snim od malička kamarat (pozname sa najdlhšie) a v minulosti my volal že pod von na cigu a rozpravali sme sa normalne kamarat
hm, zaujímavé ... s tými kamarátmi si nerob velke starosti, som na tom dosť podobne ... ludia sú proste takí ... hlavne mladí ludia
z toho všetkeho sa nedá presne určiť aký typ osobnosti si, ale si dosť citlivý a aj hĺbavý ... ak si myslíš že viera je cesta pre teba a dá ti odpovede ktoré potrebuješ tak sa toho jednoznačne drž a drž sa teda svojich názorov a neupúšťaj od nich ... určite sa okolo teba totiž nájdu aj ľudia ktorí uvažujú dosť podobne ... hlavne v kostole, skús niečo nové, nové veci...noví ľudia ... nejako to skús
Neverím, že som to celé prečítala,kokos...
Ach, do budúcnosti skús dať svoje bytie do jednej vety.
Sme radi, že ti pomohlo to zo seba vyspať.. ako vidím si stratil aj filter, ktorý zastavuje... nevadí ak sa cítiš lepšie sme šťastný s tebou, darling.... tak nejako som si zvykla, že ľudia potrebujú len rozprávať a ani im odpovedať nemusíš, len ťa potrebujú aby nevyzerali že trpia schizofreniou.
Skús si nás niekoho kto si ťa vypočuje, komu budeš veriť, kľudne aj cez internet.
Prajem príjemné hľadanie človeka na zverovanie
jebat kktov, co ta len vyuzivaju len preto, aby sa mali oni ako ryba vo vode, egoisticka trendy luza...prerus kontakt a najdi si novych kamosov, skutocnych kamosov ako ja. GL
to s tými kamarátmi, som na tom podobne. vždy keď ma kamaráti zavolajú von, tak idem, ale som introvert od prírody a asi to zo mňa cítiť (nesmelosť vlastnej iniciatívy, ja ich nikdy nevolám von "čo ak otravujem") a preto ma volajú von čím ďalej, tým menej.. tak mi napadá či nie si na tom podobne.. voláš aj ty ich von? resp. kedy ťa prestali volať? možno je to aj vekom, ako sa v tomto veku menia priority a tak...
no treba si zvykať lepšie to už nebude :/ dievčatá sa snažia predvádzať a to aj v kostole napr. Z vlastných skúsenosti s kamarátkou to viem... len neviem čo predvádza keď oproti mne je taký že lowend
Kostol... ja nemam ani prve prijimanie bo...
kamaratka svojim gavitacnym posovenim pritiahla sviecku ktoru som neudrzal v ruke a zlomila sa jej o hlavu :/...
Farar neveril ze je to bola gravitacna anomalia a obvinil ma zo svieckoveho utoku na spoluziacku : disappointed:
normálka si myslím, že si z Rajca, alebo blízkeho okolia....
lebo tam som mal takého kamoša, ktorý si myslel, že je neviditeľný, lebo nikto ho nevnímal a tiež sa mi takto podobne žaloval...
k tej babe len toľko, ony ženy vraj rýchlejšie dospievajú a ty si určite trošku hanblivy možná, a taka baba ti poviem, ona potrebuje mať okolo seba vzrušenie, lebo iba po sexe jej ten mozoček túži...určite si jej nerobil návrhy, tak si našla druhého, je to v jej veku prirodzené, lebo sa jej niečo zapálilo medzi stehienkami...
akle nezúfaj, nebuď hŕŕŕŕ,rýchlo by sa mohlo stať, že o rok budeš písať, čo teraz, čakáme....
k tým kamošom, však ty ich čo nezavoláš na pivo, alebo kofolu...čo čakáš až zahrmí, však sa trošku zaktivizuj, však chodíš aj na zápasenie, futbal, trocha tých chalanou poobťažuj či nechcu ísť na biku niekam, alebo na výlet do prírody, kina a pod.... aktivitám sa medze nekladú...
ak by to nepomohlo, je tu ešte jedná možnosť.....
@7
pubertálny vek je veľmi zložitý čas, človek sa vtedy správa hocijako, aj nepredvídateľne, berú veci povrchne. Je to bežné, človek z toho musí časom vyrásť...
Keby si niečo potreboval, tak môžeš napísať...
zle robíš to, že sa viažeš na ľudí a očakávaš od nich, že tu budú vždy, keď budeš potrebovať. Takto to nefunguje. Ľudia menia svoje názory, priority a tak sa neraz stane, že i dvaja dovtedy najlepší priatelia si zrazu nemajú, čo povedať. Mimochodom skôr ako si chalanov zavrhol, skúšal si sa im sám ozvať? Veľakrát ide len o otázku nedorozumenia, kedy na nejakú iniciatívu čaká i osoba na druhom konci. Ak si sa ozval a i napriek tomu nič, nevadí... V podstate môžeš byť rád, že ťa chalani takto priamo vyčlenili zo skupiny. Aspoň vieš na čom si a môžeš sa podľa toho zariadiť. Je to príjemnejšie ako po čase zistiť, že ťa niekto "trpel len zo slušnosti". A k tej babe - nevydarené vzťahy samozrejme človeka mrzia, ale ber to ako skúsenosť. Nabudúce už vieš, na čo si máš dať pozor
@darkestangel nooo maš pravdu je to možne že ja ich nikde nevolam tak ani oni mna ... ale ja ich nikde nevolam lebo maju stale niečo na praci...možno si povedia to iste
@PatrikPierist Prežil som si niečo podobné viackrát. Musíš sa snažiť zabudnúť na minulosť, lebo ťa to bude stále zožierať a obmedzovať. Priatelia sa menia, všetko sa mení, zabudni na tú minulosť a napreduj, nenechaj sa obmedzovať, si silný, ešte toho veľa prežiješ, spoznáš veľa nových ľudí, často lepších ako doteraz, aj frajerka sa nájde drž sa !
netráp sa, k tomu ti kresťanstvo nedopomôže ani keby si tam chodil rád.
"ale necitim sa dobre v pritomnosti dievčata ktore ma 16rokov a je pyšna a si mysli si že može mať všetko čo chce proste namyslena piča"
to nie je že si myslí že môže mať všetko, to si je len vedomá faktu ktorého pravdivosť jej život denno-denne dokazuje.
"idem do kostola hladať utechu od tohto sveta"
hľadáš útechu od tohto sveta na mieste kde ti hovoria presne to isté čo ti vraví svet, že si nehodný, hriešny a zlý a že máš byť pokorný a skromný a skloniť hlavu a poslúchať... zaujímavé a pre mňa nepochopiteľné, ale tvoja vec...
"tak najradšej by som všetkch pozabijal okrem kaplana!"
gratulujem, spoznal si svet. ale milé že kaplána ešte berieš ako výnimku, o to časom tiež prídeš, ale neponáhľaj sa s tým.
"a potrebujem sa dakomu zveriť ako každy človek čo ma problemy "
odporúčam čo najskôr si od toho odvyknúť, lebo od určitého veku už sa ľuďom nechce ani pretvarovať že ich to zaujíma, a pokiaľ si dovtedy nezvykneš na samotu tak ťa to veľmi silno a bolestivo zasiahne.
a čo sa týka prvého odstavca... holt, niektorí ľudia proste takí sú, ako keby ani neexistovali, neviem čím to je, možno tým že nevedia/nechcú/nemajú potrebu spraviť bordel keď si ich nikto nevšíma, lebo vieš, tak to chodí, pokiaľ na niečo nereaguješ teatrálnou scénou tak si nikto neuvedomí že by ti to mohlo vadiť, alebo je im to úprimne jedno. ľudia, čo narobíš...
ale dala som to! a stálo to za to, aj keď je smutné čo prežívaš.. No podľa mňa ti môžeme my povedať len povzbudivé slová (ehm, niekedy aj tvrdšie, kto ako) a tým to hasne.. Musíš sa zmieriť s tým, čo sa deje, pokúsiť sa odosobniť.. ach, o čo sa snažím, už to tu bolo x krát napísané (a nechce sami hľadať čísla tých komentárov, kukni si, prečítaj, zdvihni hlavu, to prejde)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
z toho všetkeho sa nedá presne určiť aký typ osobnosti si, ale si dosť citlivý a aj hĺbavý ... ak si myslíš že viera je cesta pre teba a dá ti odpovede ktoré potrebuješ tak sa toho jednoznačne drž a drž sa teda svojich názorov a neupúšťaj od nich ... určite sa okolo teba totiž nájdu aj ľudia ktorí uvažujú dosť podobne ... hlavne v kostole, skús niečo nové, nové veci...noví ľudia ... nejako to skús
Ach, do budúcnosti skús dať svoje bytie do jednej vety.
Sme radi, že ti pomohlo to zo seba vyspať.. ako vidím si stratil aj filter, ktorý zastavuje... nevadí ak sa cítiš lepšie sme šťastný s tebou, darling.... tak nejako som si zvykla, že ľudia potrebujú len rozprávať a ani im odpovedať nemusíš, len ťa potrebujú aby nevyzerali že trpia schizofreniou.
Skús si nás niekoho kto si ťa vypočuje, komu budeš veriť, kľudne aj cez internet.
Prajem príjemné hľadanie človeka na zverovanie
My sme vyčlenili nechlastačov, nezabávačov a pod...
kamaratka svojim gavitacnym posovenim pritiahla sviecku ktoru som neudrzal v ruke a zlomila sa jej o hlavu :/...
Farar neveril ze je to bola gravitacna anomalia a obvinil ma zo svieckoveho utoku na spoluziacku : disappointed:
normálka si myslím, že si z Rajca, alebo blízkeho okolia....
lebo tam som mal takého kamoša, ktorý si myslel, že je neviditeľný, lebo nikto ho nevnímal a tiež sa mi takto podobne žaloval...
k tej babe len toľko, ony ženy vraj rýchlejšie dospievajú a ty si určite trošku hanblivy možná, a taka baba ti poviem, ona potrebuje mať okolo seba vzrušenie, lebo iba po sexe jej ten mozoček túži...určite si jej nerobil návrhy, tak si našla druhého, je to v jej veku prirodzené, lebo sa jej niečo zapálilo medzi stehienkami...
akle nezúfaj, nebuď hŕŕŕŕ,rýchlo by sa mohlo stať, že o rok budeš písať, čo teraz, čakáme....
k tým kamošom, však ty ich čo nezavoláš na pivo, alebo kofolu...čo čakáš až zahrmí, však sa trošku zaktivizuj, však chodíš aj na zápasenie, futbal, trocha tých chalanou poobťažuj či nechcu ísť na biku niekam, alebo na výlet do prírody, kina a pod.... aktivitám sa medze nekladú...
ak by to nepomohlo, je tu ešte jedná možnosť.....
pubertálny vek je veľmi zložitý čas, človek sa vtedy správa hocijako, aj nepredvídateľne, berú veci povrchne. Je to bežné, človek z toho musí časom vyrásť...
Keby si niečo potreboval, tak môžeš napísať...
Ale ten text ma skoro oslepil. :ehm: :letim:
netráp sa, k tomu ti kresťanstvo nedopomôže ani keby si tam chodil rád.
"ale necitim sa dobre v pritomnosti dievčata ktore ma 16rokov a je pyšna a si mysli si že može mať všetko čo chce proste namyslena piča"
to nie je že si myslí že môže mať všetko, to si je len vedomá faktu ktorého pravdivosť jej život denno-denne dokazuje.
"idem do kostola hladať utechu od tohto sveta"
hľadáš útechu od tohto sveta na mieste kde ti hovoria presne to isté čo ti vraví svet, že si nehodný, hriešny a zlý a že máš byť pokorný a skromný a skloniť hlavu a poslúchať... zaujímavé a pre mňa nepochopiteľné, ale tvoja vec...
"tak najradšej by som všetkch pozabijal okrem kaplana!"
gratulujem, spoznal si svet. ale milé že kaplána ešte berieš ako výnimku, o to časom tiež prídeš, ale neponáhľaj sa s tým.
"a potrebujem sa dakomu zveriť ako každy človek čo ma problemy "
odporúčam čo najskôr si od toho odvyknúť, lebo od určitého veku už sa ľuďom nechce ani pretvarovať že ich to zaujíma, a pokiaľ si dovtedy nezvykneš na samotu tak ťa to veľmi silno a bolestivo zasiahne.
a čo sa týka prvého odstavca... holt, niektorí ľudia proste takí sú, ako keby ani neexistovali, neviem čím to je, možno tým že nevedia/nechcú/nemajú potrebu spraviť bordel keď si ich nikto nevšíma, lebo vieš, tak to chodí, pokiaľ na niečo nereaguješ teatrálnou scénou tak si nikto neuvedomí že by ti to mohlo vadiť, alebo je im to úprimne jedno. ľudia, čo narobíš...