tam je chyba-" snazim sa kazdemu vyhoviet" .....raz som dakde čítal jednu krásnu vetu- Ak si s každým zadobro,tak robíš niečo zle ....a toto je skurvená pravda
hlavny dovod je, ze ludia su hnusni a preto milych ludi len vyuzivaju, ale bavia sa len s hnusnymi, ale opakujem, bavia sa, nie je to nejake kamaratstvo. tie najvacsie partie su zlozene zo sebeckych ludi, ktorym navzajom na sebe nezalezi a jedine co ich spaja je ich hnusnost k ostatnym....uz som sa moc vypisal .....asi si nudny, teda mozno ani nie si, ale skor ta ludia vnimaju ako nemastneho-neslaneho....proste si musis vytvorit nazory, ze toho mam strasne rad, tamtu chcem pomilovat, tamten chlap je kreten a pod....ludia maju radi silne emocie, vid burlive vino
to čo si myslíš o sebe je síce fajn, ale druhí ťa tak pravdepodobne absolútne nevnímajú...aj človeka, ktorý sa cíti vnútorne v pohode, sa neraz opýtajú či ho náhodou niečo netrápi, keď sa tvári tak nešťastne ľudia ti do vnútra nevidia, hodnotia len to čo vidia....áno, za tvoje problémy teda možno môžu aj tvoje myšlienky, ktoré sa v konečnom dôsledku prenášajú na tvoje vyžarovanie....
mimochodom snažiť sa konať vždy tak, aby boli len tí druhí spokojní, je hlúposť...takýmto spôsobom si ťa nikto nikdy nebude vážiť (!!!!)...je to len fajn prostriedok, ako ťa využiť, resp. tvoja dobročinnosť nebude ako dobročinnosť ani chápaná...snaha sa nie vždy vypláca...
@sgtsykes ja mam asi podobny problem ..... myslim si ze si nevyrovnany clovek a ludia to na tebe vidia ze sa len pretvarujes , ...pises ze si si prezil vela zleho ...... ak sa ti chce mozme popisat SS @jurito to ze sa snazi kazdemu vyhoviet je super len nesmie to byt na jeho ukor
Urcite sa niekto najde, take zle to nebude A mas aj rodinu a ta je tu vzdy ..Ludia zvyknu prehanat, ked maju depky..
raz mi jedna osoba povedala, ze mam vo vsetkom hladat pozitiva...od vtedy to robim a je mi lepsie, ako pred tym.. samozrejme, vzdy to nejde, ale skus to...uvidis, ze to bude fajn ..ber to tak, ze raz sa ti to iste vrati len na to treba cas..
Chyba je v ostatných.
Ide o to ze dnes ľudia využívajú to keď je niekdo dobrý.
Musíš sa prestat usmievať a tváriť nasrane a správať sa j ostatným zle. Hlavne sa neboj ze potom ostanes sám - pretože TERAZ si sám takže nemáš co stratit.
Musis im ukázať ze ty si viac a musíš proste stratit o nich záujem a potom prídu. Ale potom uz o nich nemôžeš mať záujem.
Je o čosi ako mentalna transrformacia.
ja to mam skor opacne, proste niekedy sa naschval vyhybam miestam, kde mozem stretnut mojich znamych, nechcelo by sa mi s nimi prilis zhovarat alebo ma niekto zavola von velakrat a ja mam skor naladu ist cvicit atd... alebo sa mi niekto neznamy prihovori a toto uz vobec nemam rada (s vynimkou skoly, kde skor zistuju informacie a riesime predmety etc) a nie je to tym, ze mam strach ludi, ale ja som typicka osoba, ktora nema zaujem spoznavat ludi a spolocnost ludi mi tiez nechyba, radsej budem citat knihy, ale zase mam dost ludi, o ktorych sa da povedat, ze su velmi blizki, aj ked kamaratov spocitam na jednej ruke, ale o to su tie vztahy uprimnejsie (uz som sa milionkrat vyjadrila, ze mi vzdy vadilo nieco na tych, ktori si az podozrivo dobre s kazdym rozumeli a je to nieco ako citat v @5 , s tym uplne suhlasim)
a @14 vravi cistu pravdu, ja ked som bola ku kazdemu mila, vsetko som vsetkym poziciavala, pomahala som, ani som nikoho za nic neodsudzovala, tak s aku mne spravala vacsinna otrasne, vyuzivacne, az pohrdavo a potom som zacala byt dobre hnusna a uplne sa to obratilo, zacali ma pozyvat na oslavy (o ktore som aj tak nemala zaujem) a proste uz som prejavila uplne nezaujem o danych ludi a takto to dopadlo...
Možno máš čas na to spoznať samého seba a spoznať čo nosíš vo svojom vnútri a vedieť byť spokojný sám so sebou a až potom keď sa prijímeš môžeš tu lásku dávať ďalej.
Určite si nerob žiadne domienky, že pôsobíš negatívne a tak. Otázka stojí aj tak, opýtal si sa ty niekoho ako sa má, čo ho trápi, vážne si sa zaujímal? Pozval si na pivo a tak? Lebo často čakáme od iných to, čo sami nerobíme.
PS: Veľa nerozmýšľaj a nechci niekam patriť a určite nepočúvaj priblblé komentáre, že sa máš stať sebcom a pod.
Podla mna vzdy musis mat vlastny nazor a vlastny postoj a obcas vyhovej a sebe A skus sa ty najprv spytat, ze ako sa niekto ma a zacat rozhovor.. ale tak nezaväzne...
máš pocit že nikoho nezaujímaš? ono to nieje pocit, ono je to fakt, totiž to ľudí nezaujíma skutočne nikto, zaujímajú sa iba o seba a o svoje pocity (potreby) preto ti poviem jedno tajomstvo
pokial nedáš dôvod ľuďom aby im na tebe záležalo, budú ťa obkračovať navždy, je jedno aké máš priority alebo hodnoty, je jedno čomu veríš alebo či si kresťan čo chce páchať neustále dobro, jednoducho ľuďom sa nikdy nezavďačíš tak akoby si chcel
preto im musíš dávať neustále dôvody na to aby ťa mali radi, dôvody ktoré budú potrebovať a obsahovať ,,teba,,
ver mi že zo všetkých ľudí na svete sa najviac môžeš spolahnúť iba na svoju najbližšiu rodinu, na nikoho iného, no občas zlyhá aj to
ľudia sú už takí, sebeckí ... pokial ich nebudeš nejako ,,uspokojovať,, dovtedy ťa budú obkračovať, žial :-S
nikto si ťa nebude vážiť za to že si dobrý ... bude si ťa vážiť len ak budeš dobrý k nemu
preto sa mi to tu hnusí ... ach zase som sa zbytočne nasral nad ľudskou podstatou a márnosťou jej zbytočnej existencie
proste ... niečo urob, vykonaj ... konkrétne a zmeň situáciu, proste príčina a následok ... kopni do dverí a vyval ich ... určite chápeš ako to myslím
ale zadobro treba byt s kazdym aspon naoko ja sa tiez snazim s ludmi vychadzat, ale niekedy maju svoju pravdu a tak nak idu do pice ale za to ich hejtovat nebudem...
nuz mozno mas len okolo seba niktosov... skus ist niekedy niekde inde ako si zvyknuty, prelom stereotyp a mozno spoznas niekoho kto ti bude vyhovat, ale ak budes robit stale to iste, a hybat sa stale v tych istych kruhoch tak sa nediv...
@glamorous a niekto musi kopirovat nicky a tvarit sa,ze mam vsetko v pici,ale napriek tomu komentovat vsetko u istych ludi a este ich neoznacit a ja tam mam glamoroys nie preto lebo sa za taku osobu povazujem ale ty asi hej ,tak mi dovol sa zasmiat nad vysusenym kono-ufonom fitness wannabe a nebyt @38 si to ano nevsimnem
@momoglamorous asi si to neuvedomuješ ale keď niekto kto vyzerá ako ty chce niekomu kto vyzerá ako ja nakladať na výzor tak to vyznie fakt komcky a absolútne z toho nesrší žiadna závisť...vôbec ani trochu :d :
@glamorous no praveze ani nie, ale to si asi neuvedomujes ty, tebe zavidiet, to by ma nenapadlo ani v najhorsej nocnej more, lebo ti nie je co ani po vyzorovej, takisto po rozumovej ci talentovej stranke (hej zavidim strasne chcem mat telo 12 rocneho dievcatka a tvar vysusenej 35ky a rozum nikde a vypisovat tu o svojom sukromnom zivote, aby si potom z toho kazdy robil picu a povazoval ma za stetku , och ja chcem byt ako ty prosiiim, daj mi recept a chcem mat tvoju povahu psychicky labilnej zzenstilej sliepky prosiiim )
a kazdopadne si neseriem do huby a ked narazam na niekoho so zaujmom urazit, aspon ho neoznacim cislom
@glamorous a preco si myslis, ze ma zaujimaju tvoje nazory, ked sa ku vsetkemu co tu napisem hned zacnes vyjadrovat? robim to snad ja ci co? nepamatam si posledne fora, kedy by si s tymto nezacala tvrdiac, ako ta tu nikto nezaujima, uz sa vazne preber dievca inak sa rada pobavim maximalne tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
mimochodom snažiť sa konať vždy tak, aby boli len tí druhí spokojní, je hlúposť...takýmto spôsobom si ťa nikto nikdy nebude vážiť (!!!!)...je to len fajn prostriedok, ako ťa využiť, resp. tvoja dobročinnosť nebude ako dobročinnosť ani chápaná...snaha sa nie vždy vypláca...
@jurito to ze sa snazi kazdemu vyhoviet je super len nesmie to byt na jeho ukor
@9 burlive vino
raz mi jedna osoba povedala, ze mam vo vsetkom hladat pozitiva...od vtedy to robim a je mi lepsie, ako pred tym.. samozrejme, vzdy to nejde, ale skus to...uvidis, ze to bude fajn ..ber to tak, ze raz sa ti to iste vrati len na to treba cas..
Ide o to ze dnes ľudia využívajú to keď je niekdo dobrý.
Musíš sa prestat usmievať a tváriť nasrane a správať sa j ostatným zle. Hlavne sa neboj ze potom ostanes sám - pretože TERAZ si sám takže nemáš co stratit.
Musis im ukázať ze ty si viac a musíš proste stratit o nich záujem a potom prídu. Ale potom uz o nich nemôžeš mať záujem.
Je o čosi ako mentalna transrformacia.
ty moc kukas kriminoviny a vseobecne televizor
ludia su taky aky su...je vela cudnych ludia no ja poznam aj vela dobrych ludi a skvelich kamaratov...
zalezi kde sa pohybujes...ak doma pred telkou tak sa necudujem
a ako to vobec suvisi s forom?
Určite si nerob žiadne domienky, že pôsobíš negatívne a tak. Otázka stojí aj tak, opýtal si sa ty niekoho ako sa má, čo ho trápi, vážne si sa zaujímal? Pozval si na pivo a tak? Lebo často čakáme od iných to, čo sami nerobíme.
PS: Veľa nerozmýšľaj a nechci niekam patriť a určite nepočúvaj priblblé komentáre, že sa máš stať sebcom a pod.
Ak chceš, napíš pokojne správu.
pokial nedáš dôvod ľuďom aby im na tebe záležalo, budú ťa obkračovať navždy, je jedno aké máš priority alebo hodnoty, je jedno čomu veríš alebo či si kresťan čo chce páchať neustále dobro, jednoducho ľuďom sa nikdy nezavďačíš tak akoby si chcel
preto im musíš dávať neustále dôvody na to aby ťa mali radi, dôvody ktoré budú potrebovať a obsahovať ,,teba,,
ver mi že zo všetkých ľudí na svete sa najviac môžeš spolahnúť iba na svoju najbližšiu rodinu, na nikoho iného, no občas zlyhá aj to
ľudia sú už takí, sebeckí ... pokial ich nebudeš nejako ,,uspokojovať,, dovtedy ťa budú obkračovať, žial :-S
nikto si ťa nebude vážiť za to že si dobrý ... bude si ťa vážiť len ak budeš dobrý k nemu
preto sa mi to tu hnusí ... ach zase som sa zbytočne nasral nad ľudskou podstatou a márnosťou jej zbytočnej existencie
proste ... niečo urob, vykonaj ... konkrétne a zmeň situáciu, proste príčina a následok ... kopni do dverí a vyval ich ... určite chápeš ako to myslím
nuz mozno mas len okolo seba niktosov... skus ist niekedy niekde inde ako si zvyknuty, prelom stereotyp a mozno spoznas niekoho kto ti bude vyhovat, ale ak budes robit stale to iste, a hybat sa stale v tych istych kruhoch tak sa nediv...
nie som ani jezis ani trulo...tak ako ty nie si ani vtipny ani trefny
idem na to
hotovo
a kazdopadne si neseriem do huby a ked narazam na niekoho so zaujmom urazit, aspon ho neoznacim cislom
(vidis predsa som ti zlozila kompliment a ty ma nemas rada )