no jo ..počúvam hudbu a pri tom si spievam a tancujem a plačem a k tomu ešte aj jem a revem .. presne toto všetko dokopy ..alebo idem za počítač a píšem si s niekým a revem a počuvam hudbu a spievam si a jem ...ale väčšinou to prvéé.. ....to hovoríím si pri obidvoch že prečo ma tak život nenávidí a prečo mám takých kamošov a takú rodinu a kladiem si otázky na ktoré si neviem odpovedať a je ich strašne mooc... :´( :´( :´( :´( :´(
nič ma nebaví a väčšinou sa ľutujem a ani jesť mi nechutí a niekedy aj premýšľam aj nad samovraždou len život nemá pre mna zmysel. A preplačem niekedy ba aj celý deň a potom ma to unaví a spím a snivam o tom živote ktorý by som chcela prežiť a usmievam sa ale keď sa prebudím tak mi je nanič a je mi zle o žalúdka.
Ale naučila som sa jedno žiť a premýšlať pozitívne, a nepozerať sa na život len čierne však život dáva aj pekné chvíle a prežitky.
popri tom ako plačem, počúvam hudbu a stihnem sa pri tom aj najesť, potom sa začnem rezať pri tom ako pozerám telku a nakoniec si to idem hodiť do stavu alebo napíšem blog že som sa dorezala :p
väčšinou si pustím nejaké balady alebo romantický smutný film pri ktorom sa môžem vyplakať ako dnes
nemavam depku...este az tak zle som sa nemala.. ja som pozitivna len zla nalada ked je co ja vim,pocuvam hudbu vykecam sa obcas som si aj poplakala to je pravda.....
@17 to je dobre ... ja som si raz objednala pizzu s cilipaprickami lebo som citala nieco proste ze stiplave a endorfini atd.... nekomentujem ako to dopadlo ... au
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale naučila som sa jedno žiť a premýšlať pozitívne, a nepozerať sa na život len čierne však život dáva aj pekné chvíle a prežitky.
a keď nie sú po ruke tak počúvam hudbu.
väčšinou si pustím nejaké balady alebo romantický smutný film pri ktorom sa môžem vyplakať ako dnes
súdiac podľa počtu ľudí tu zapojených, asi nie som normálna.