ja sa nudím každú chvíľu a nerobím nič! a to už len preto že sa nudím kebyže sa nenudím znamená to že sa nenudím a tým pádom keď sa nudím nemožem nič robiť
ked sa nudim tak si idem kreslit...to je vacsinou v skole.....aaa ked kreslim tak vlastne daco robit takze sa potom vlastne uz nenudim...uz to tu bolo spomenute viac krat..ale ma to pointu
ja sa nudim fuurt ..lebo ..ucim sa 15 min. .....max. 30min. jedine ked mame dajaky test pisat ...... na pc je vkuse brat taze nemam ani moznost sa tu flakat ( len tento tyzden...marodujem) a tak si zapnem radio , sadnem si ku radiatoru a cumim do blba ....alebo este jem , ale to sa krotiim DDDDD
To nemazmysel . Keby som nieco robil, tak sa nenudim. Ked sa nudis tak nic nerobis a nevies co mas robit. Takze akonahle zacnes nieco robit tak sa uz nenudis .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tak sa teda vyjadrYm: malokedy sa nudim. a ked sa "nudim", tak si najdem nieco, aby som sa nenudila, takze sa vlastne nenudim.
kliknite
skor si chcel povedat co robis, aby si zahnal nudu..