omg, ľudia, vy ste riadne chodiace depresie... samé "kašlem na to", "budem sám/sama", "budem žiarliť", "budem spať"... veď aj keby som mala byť zrovna celý večer triezva, nikto by ma neprinútil sedieť doma a čumieť do TV. Iba angína
Tento rok sestra nieje doma na silvestra , vlastne ani minulý už nebola , tak som smutná dosť.
Budem len jesť, čítať, trčať na birdzi, pozriem si nejaký film
potom sa pôjdem pozrieť či náhodou niektorý zo susedov zo seba niečo nevypustí a pôjdem spať.
opijem sa, tancujem a oslavujem, idem do mesta na ohňostroj a na Medial Banana a po polnoci zhromaždím všetkých svojich fellas a pôjdeme do novopackej pivárne kde posedíme až do záverečnej a potom možno do Hviezdy, ale nemám to tam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
bohuzial ale je to tak
teda, budem voziť celú rodinu asi alebo minimálne sestru a okrem toho budem robiť všetko okrem opitia sa a sa teším hejnoa
Budem len jesť, čítať, trčať na birdzi, pozriem si nejaký film
potom sa pôjdem pozrieť či náhodou niektorý zo susedov zo seba niečo nevypustí a pôjdem spať.
(už som ticho)