Co robite vo volnom case, po praci ? Mne sa totiz po praci moc toho nechce silou mocou sa musim premahat ist do posilky, rad by som robil nieco kreativne a chyba mi nejaky konicek. Radsa necham inspirovat.
Robím pubkvízy, chodím na pubkvízy, varím pivo a experimenty od toho odvodené, hrávam s kamošmi spoločenské hry, hrám si len tak na gitare/basgitare/ukulele, chodím na bedminton (ok, to mi teraz akosi nevychádza ) a cez víkendy chodím na túry.
Vacsinou idem rovno z prace do fitka a odtial rovno domov a uz sa len najem, citam si, pozeram serial alebo skladam puzzle. Plus sa idem vecer ma chvilu prejst a volam s frajerom. Alebo idem v ramci prechadzky pozriet naj kamosa na chvilu.
Aspon v jeden pracovny den nejdem do fitka a to idem zvacsa nieco nakupit, vybavit atd co sa mi nazbiera za cely tyzden.. obcas idem niekam s niekym napr teraz na vianocne trhy alebo do muzea a tak, ale nie casto. Potom vecer zase len citam, pozeram serial a volam s frajerom.. chodim skoro spat snazim sa pred 10 vikendy mam zazivnejsie
@Nicmanenapada To mas ake fajne zavidim ludom ktory sa nemaju kedy nudit my sme s kolegami zacali hrat teraz Dungeons and dragons ale to davame session raz za par mesiacov...Inak na nastroji som rozmyslal tiez len v 25 daco zacat je tazko
@ado122 Mám 26 a tento rok som sa začala učiť hrať na violončelo bez predchádzajúcej skúsenosti so sláčikovými nástrojmi.
K hlavnej otázke, v pondelok chodím cvičiť do Tribe a potom cvičím na čelo, v utorok som doma a upratujem/cvičím na čelo/varíme alebo idem von s niekým koho som dlho nevidela, v stredu detto, vo štvrtok chodím do ZUŠky, v piatok zvyčajne cestujem/som s priateľovou rodinou.
Prokrastinujem život.
A medzitým niekedy čítam, pozriem si film/seriál, vešiam sa na hrazdách, predstieram že sa snažím naučiť na ukulele/klaviri, a robím veľmi málo spoločenských aktivít, lebo nemám žiadnu spoločnosť.
@wewo Mám jednu dobrú/zlú vlastnosť, že sa snažím s každým dobre vychádzať a Birdz kauzy mám ako obľúbený seriál, takže ak sa tam niekedy stretneme, tak budem reagovať pozitívne.
Nečudujem sa ti, že sa k tomu chceš vrátiť, skôr, že si to opustil.
@surfrock89 Hmm v minulosti som dost meditoval aj Bhagavadgitu vlastnim velmi mi to pomahalo pre ukludnenie a dat si dokopy zivot ale teraz aj ked sa snazim meditovat tak nema to ten efekt ako kedysi :/
@15 Viem zahrať nejaké základné skladby z cvičení pre začiatočníkov a aktuálne cvičím Do mesta Betlema a Do hory, do lesa, valaši. Ide to pomaly, ale mám trochu hudobný sluch, tak raz to pôjde.
@mkamka tak venoval som sa vtedy najmä bojovým športom a nwns bolo iba suplementarne na rozvoj pohybových zdatnosti. Teraz už robím v podstate iba strongmansky tréning v bežnom fitku veď ja tam ešte nabehnem raz
Väčšinou teraz chodím na prax a učím sa... ale ked mám trochu voľna a energie, tak tiež idem do fitka, vonku s kamarátkou, frajerom, alebo sedím doma a vyrábam zbytočnosti ako klobúky, stojany na zubne kefky a pod...
A teraz v poslednej dobe, ked skončila séria ML&CN, hrávam minecraft... som zvedavá, ako dlho ma to bude baviť
1-2x týždenne chodím hrať futbal/futsal (podľa sezóny), filmy, seriály, knihy, pivo/kino/obed s niekým a raz za čas dáme aj stolové hry, občas sa nájde zaujímavá prednáška (z pracovnej oblasti, alebo cestovateľská), poslednú dobu som dosť času venvoval aj zariaďovaniu bytu a mám aj jedného klienta, ktorého projekt sa mi páči a riešim tam veci navyše a aj po večeroch
Po praci som Chodila na IT kurz, ktory mi pomoze k lepsej praci fitko a kamarati, alebo este casto chodim nakupovat, lebo si sledujem stravu. Potom to obnasa este aj varenie. Ale rada sa aj len tak flakam, v poslednej dobe citam fajn knihu.
suma sumárum - nič ... sledujem filmy poslednú dobu pravidlne, prečítam knihu alebo hrám a kecám s kamarátmi po sieti (Xbox) , občas nejaké stretko s kamarátmi ale to skôr výnimočne (a skôr cez víkend)
- cez víkend hory/turistika
... kedysi som sa snažil aj cvičiť ale nebaví ma to - a nemám chuť ani motiváciu sa púštať a skúšať niečo nové - vlastne áno - ferraty - v novom roku a teraz cez zimu možno bežky
... rozmýšlal som aj nad korčulami, teraz v zime ale nechcem byť samá modrina
no
kedze robim z domu je ten rozdiel medzi pracou a po praci trochu nulovy
ale tak ked zaklapnem comp, tak zvycajne lovim veceru, citam knihy, vysivam obrusy alebo si pozriem serial
chyba mi nejaka sportova aktivita ale stale si hovorim ze nemozem vsetko hned a zaraz
proste teraz si skor uzivam ze som viac menej stabilne na tom naladovo a emocne, cize tak
a po novom roku sa chcem poobzerat po niecom, nejakom kruizku alebo co
len mi chyba sparing partner
Tak teraz mam menej aktivit, lebo je zima a nic sa mi nechce,takze momentalne po praci bud som s frajerom alebo kukam serial/film/yt videa alebo idem s kamosmi,kolegami von/na pivo/do cajovne, obcas na kviz, obcas na nejaku tanecnu hodinu, kino, k niekomu domov hrat hry, ku mne pridu ludia hrat hry a tak. vzdy sa volaco najde.
v lete je tam viac aktivit vonku
Spím, jazdím kam je treba, hrám na PC, pozerám športy, píšem si alebo komentujem niečo na fb, hrám zápas, robím zadania, učím sa...
brigádujem...
nič extra
@marleymt Jj, na zajtra som zozbieral delegacou 14 ludi a ideme lodou na turnaj v Rige Volby do spravnej rady su az vo februari a uz to asi dotiahnem do konca dovtedy.
Veľa času kukám do nejakej obrazovky, chodím do ľesa, keď zrovna Jeep nemá krámy, tak trochu objavujem lesné cesty, teraz chodím častejšie strieľať, dvakrát do týždňa rollovať bjj.
cvičím, idem na pivo, píšem, čítam, pozerám seriály.
v pondelok som mala autorské čítanie.
teraz mám zas obdobie, keď budem zvučiť krátke animáky kamoške.
tak ja uz v praci pocitujem nejaku tu potrebu oddychu ku koncu, tesim sa ako si konecne sadnem a celkovo zastavim sa, vydychnem si, dost casto sa stava, ze zomieram od hladu, takze vacsinou sa hodim na postel, pol hodinu chcipam, najem sa, a potom furt len lezim az pokym sa nemusim uz pripravit nejak na spanok a tak. vlastne cely zivot som taka, najhorsie bolo ked mi matka naparila na kazdy den nejaky nezmyselny kruzok len aby som nemohla byt normalne v pohode a aby som sa nonstop musela niecim stresovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Aspon v jeden pracovny den nejdem do fitka a to idem zvacsa nieco nakupit, vybavit atd co sa mi nazbiera za cely tyzden.. obcas idem niekam s niekym napr teraz na vianocne trhy alebo do muzea a tak, ale nie casto. Potom vecer zase len citam, pozeram serial a volam s frajerom.. chodim skoro spat snazim sa pred 10 vikendy mam zazivnejsie
K hlavnej otázke, v pondelok chodím cvičiť do Tribe a potom cvičím na čelo, v utorok som doma a upratujem/cvičím na čelo/varíme alebo idem von s niekým koho som dlho nevidela, v stredu detto, vo štvrtok chodím do ZUŠky, v piatok zvyčajne cestujem/som s priateľovou rodinou.
Ja som kedysi navštevoval No Will No Skill pohybovú akadémiu čo bola akási predchodkyňa Tribu a Sowa gymu. Rád by som sa k tomu vrátil
A medzitým niekedy čítam, pozriem si film/seriál, vešiam sa na hrazdách, predstieram že sa snažím naučiť na ukulele/klaviri, a robím veľmi málo spoločenských aktivít, lebo nemám žiadnu spoločnosť.
Nečudujem sa ti, že sa k tomu chceš vrátiť, skôr, že si to opustil.
A teraz v poslednej dobe, ked skončila séria ML&CN, hrávam minecraft... som zvedavá, ako dlho ma to bude baviť
Len toľko som chcel.
- cez víkend hory/turistika
... kedysi som sa snažil aj cvičiť ale nebaví ma to - a nemám chuť ani motiváciu sa púštať a skúšať niečo nové - vlastne áno - ferraty - v novom roku a teraz cez zimu možno bežky
... rozmýšlal som aj nad korčulami, teraz v zime ale nechcem byť samá modrina
stalkujem jedného človeka
hrajem hadíky ďalej
kedze robim z domu je ten rozdiel medzi pracou a po praci trochu nulovy
ale tak ked zaklapnem comp, tak zvycajne lovim veceru, citam knihy, vysivam obrusy alebo si pozriem serial
chyba mi nejaka sportova aktivita ale stale si hovorim ze nemozem vsetko hned a zaraz
proste teraz si skor uzivam ze som viac menej stabilne na tom naladovo a emocne, cize tak
a po novom roku sa chcem poobzerat po niecom, nejakom kruizku alebo co
len mi chyba sparing partner
v lete je tam viac aktivit vonku
brigádujem...
nič extra
v pondelok som mala autorské čítanie.
teraz mám zas obdobie, keď budem zvučiť krátke animáky kamoške.