V prvom rade by som chcel povedat, ze viem, ze 13r. Je este skoro na vztah. Ale ja som sa aj tak "buchol" do jedneho dievcata. Pozbieral som vsetku svoju odvahu a povedal som jej to. Bol tam vsak aj moj kamos, ktory to uz vedel predtym a aj toho dievcata
ked je loser odmietnutý a zrazu mu je ponúknutá iná láska tažko odoláva, žije totiž vo viere že už nemusí nič prísť...
chalan nemám proti tebe nič hej?? to loser neber osobne ale máš len 13 tak sa nemáš čoho báť, jednoducho jednaj na rovinu a buď úprimný, predstierať je kruté(a nepoužívaj slovné spojenia "do nej", "do mňa" atĎ =D)
keď ja sa nechcem smiať, ale nemôžem prestať sorry lol. a k veci čím skôr sa naučíš, že máš byť len s niekym s kým naozaj byť chceš a že máš počúvať svoje srdce a dušu a nie iných , tým lepšie pre teba.
som sa stratil....tak kto je do koho do riti teraz momentalne? a kto si mysli ze je do neho ale nieje, lebo v skutocnosti je do niekoho ineho ale ten iny je v skutocnosti do toho prveho a ten prvy vlastne nieje do nikoho? ...ci?
Nenehaj si diktovat co mas robit je prva vec.. a Rob si to po svojom ..A ked to nedopadne dobre tak sa vykasli aj na tu co si do nej .. Ked sa nevzchopi aj ona.. A myslim ze v 13 by si sa mohol aj inym veciam radsej venovat nez blaznivym babam
@tentam podľa mňa si dohodni stretko s tou do ktorej si, choďte na nejaké miesto (len prosím ťa nie do kina ani do nejakej cukrárne), niekde kde máte súkromie, nikto vás nevidí...
Kúp jej nejakú maličkosť...čo ja viem...nejaké lízatko srdiečko....medvedíka poprípade...žiadne zlato ani také podobnosti... Vezmi tú maličkosť keď pôjdete von, daj jej ju a povedz jej že ju ľúbiš a pomaly ju pobozkaj alebo tak Mne to už raz zabralo...ale nerob na ňu nátlak...to je zbytočné...odmietne ťa...takto milo...nemusíš sa pred ňou predvádzať..ani nič podobné...nehovor pred ňou že fajčíš a tak aby si bol macher...musíš pekne pomaly... ja už som do jednej baby štyri roky... A žijem...a už som s ňou tiež aj chodil a teraz sme super kamoši Tak sa upokoj a daj na moje rady
zlate, ale proste bije mi do oci ten fakt 13 rokov... boze deti preco chcete byt velke? ked budete velki, budete chcet byt mali .. skoda, ze si neuzivame detstvo vtedy ked mame a chceme byt dospeli ... ach jaj len to ma napada k tejto teme.. proste v tvojom veku je skoro na vztah .... a hlavne nenechaj si kazat ..
a treba ti z niekým chodiť?! si užívaj mladosti chlapče ked máš tú holku rád, bud s ňou kamarát a keď to nevyprchá vzťah môžeš mať aj neskôr pánečku, nie v trinástich.. džízs, fakt neviem kam to spejeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ty jej povedz nech chodi so starým tatkom a nekefuje sa ti do života
a najdi si kamoša, na také chujoviny s chodením maš ešte dooooooooooooooooooooosť času
a baby stoja peniaze, čas a nervy!
chalani su vernejši a neohovaraju ........filip
(ROFL)
ked je loser odmietnutý a zrazu mu je ponúknutá iná láska tažko odoláva, žije totiž vo viere že už nemusí nič prísť...
chalan nemám proti tebe nič hej?? to loser neber osobne ale máš len 13 tak sa nemáš čoho báť, jednoducho jednaj na rovinu a buď úprimný, predstierať je kruté(a nepoužívaj slovné spojenia "do nej", "do mňa" atĎ =D)
a ja ti odkazujem že nerob to,čo od teba chcú iní ale choď si po svojom
dostan rozum a začni hrať nejaké hry na počítači alebo v lepšom prípade začni čítať romány..
Nenehaj si diktovat co mas robit je prva vec.. a Rob si to po svojom ..A ked to nedopadne dobre tak sa vykasli aj na tu co si do nej .. Ked sa nevzchopi aj ona.. A myslim ze v 13 by si sa mohol aj inym veciam radsej venovat nez blaznivym babam
Kúp jej nejakú maličkosť...čo ja viem...nejaké lízatko srdiečko....medvedíka poprípade...žiadne zlato ani také podobnosti... Vezmi tú maličkosť keď pôjdete von, daj jej ju a povedz jej že ju ľúbiš a pomaly ju pobozkaj alebo tak Mne to už raz zabralo...ale nerob na ňu nátlak...to je zbytočné...odmietne ťa...takto milo...nemusíš sa pred ňou predvádzať..ani nič podobné...nehovor pred ňou že fajčíš a tak aby si bol macher...musíš pekne pomaly... ja už som do jednej baby štyri roky... A žijem...a už som s ňou tiež aj chodil a teraz sme super kamoši Tak sa upokoj a daj na moje rady
Velmi vám ďakujem