ma prijali na jednu vš, poslala som tam poplatok za preukaz, návratku, mám tam úbytko, ale ešte nie som zapísaná; chcem ísť na druhú vš-> to sa nedeje nič? Neprídem na zápis, nezaplatím za úbytko- prepadá to a koniec? A môžem si študovať na ďalšej, ísť
Ja mam to iste, trochu neskoro a necakane mi prisiel mail a na druhej skole som uz veci vyplatila a poslala navratku,myslim,ze by to nemal byt problem,tych cca 20€uz nejak ozeliem,kedze nepredpokladam,ze mam pravo na ich vratenie a tym,ze nie som zapisana,nie som ich studentkou este. Ale planujem to fakulte co najskor oznamit,ked uz kvoli nicomu inemu,tak kvoli tym,co podavali odvolanie
ahoj roxanie, a na ktorú fakultu, lebo UMB je široký pojem , ak náhodou na Ekonomickú a ktorý internát si dostala, ak ŠD 4 tak prosím ťa oznám to veducej intráku, lebo kamoška moja ešte nemá intrák vybavený, je na zozname a mohla by skôr dostať, ked oznámiš, že nemáš záujem o lôžko, aspoň to oznám veducej intráku, aj ked si dostala iný VEĽMI PEKNE TI ĎAKUJEM a na ktorú školu ideš ?
PS ja ti napíšem sem ten mail na vedúcu len napíš ktorý intrák si dostala
PS 2 tak to je ako ti píšu ostatní....hlavný je zápis, ešte raz ti pekne dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
istota nikdy nezaškodí
Ja mam to iste, trochu neskoro a necakane mi prisiel mail a na druhej skole som uz veci vyplatila a poslala navratku,myslim,ze by to nemal byt problem,tych cca 20€uz nejak ozeliem,kedze nepredpokladam,ze mam pravo na ich vratenie a tym,ze nie som zapisana,nie som ich studentkou este. Ale planujem to fakulte co najskor oznamit,ked uz kvoli nicomu inemu,tak kvoli tym,co podavali odvolanie
Na aku skolu to inak teda chcest ist?
PS ja ti napíšem sem ten mail na vedúcu len napíš ktorý intrák si dostala
PS 2 tak to je ako ti píšu ostatní....hlavný je zápis, ešte raz ti pekne dakujem