Zdravým chcel by som poprosiť o pomoc, že čo mám robiť keď ma okdradly na Fakeovej stranke kde sa nakupuje. Obiednaval som Jordany s jednej stranky ktorú facebook zdiela, platba prebiehala kartou lobo tu v ANG len tak sa dá platiť. Obiednavka prebehla bez
@kosmiklove vieš na tej stranke nemajú žiadne info o sebe napísane ako dáke tel čislo alebo mail , iba sa im dá napísaţ ale neodpíšu a aj na fb na ich stranku ľudia písaly fake
tak si jebnuty, na prvy pohlad je ta stranka vytvorena v opencarte za 5minut
nefunguje im dole prelinkovanie ani na jednu socialnu siet, maju tam random obchodne podmienky a co sa tyka dopravy iba link na kurierov, ziadny kontakt ani nic.
na takychto ludoch sa dobre zaraba sikovnym patri svet
Fúh no ber to ako ponaučenie. Máš šťastie že to je len 75£ lebo Jordany zvyknú stáť oveľa viac (aj 150€ podaktoré).
Rada do budúcna... pred nákupom na stránke ako je táto (aj ja robím v DreamWeaveri lepšie a to už je čo povedať) si ju najprv over. Pozri si ju skús ich facebook pozrieť atď
fakt takýchto ludi nechapem.. -.- naozaj chod do banky, a skus to tam nejak vyriesit, ale od toho "obchodu" uz nic nedostanes.. a ak si platil kartou, teda tak ze si zadal cislo karty a vsetko, tak by som si aj kartu zablokoval, lebo ti z nej mozu zobrat peniaze..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
smola no, môžeš sa s tými peniazmi rozlúčiť
nefunguje im dole prelinkovanie ani na jednu socialnu siet, maju tam random obchodne podmienky a co sa tyka dopravy iba link na kurierov, ziadny kontakt ani nic.
na takychto ludoch sa dobre zaraba sikovnym patri svet
Rada do budúcna... pred nákupom na stránke ako je táto (aj ja robím v DreamWeaveri lepšie a to už je čo povedať) si ju najprv over. Pozri si ju skús ich facebook pozrieť atď