Takže problém je v tom že chodím na školu ktorá je na východnom Slovensku ďalej nezachádzam proste v triede máme veľa ľudí z IQ pod 90 čo som samozrejme pred tím ako som sa zapísal na školu nevedel...teraz je tu problém taký že sa zabávajú na totálnych pr
keby sa hodnotilo IQ podľa gramatiky, tak ani ty na tom nie si najlepšie, ale už čo...
a no a, že sa smejú na somarinách a "majú IQ po 90" si myslíš, že ty si niečo viacej než oni? Ja tiež chodím do triedy so samými debilmi, úchylmi, atď... a nezakladám tu hneď o tom fóra!
Si mi dosť podobný,vieš o tom? Vtom prípade ti neporadim,keď neviem sám čo robiť,ale keď už nič iné,tak do boja,tak ako ja,padneme za česť a slávu Slovenskému národu!!! ...držím palce
si mal prestúpiť už v prvom ročníku medzi takými retardami by ma drblo.. aj keď my sme to nemali o nič lepšie, možno len to žrádlo nelietalo tak často ale 3/4 z tých píč bola katastrofa..
@trapo žiaden bifľoš zase to nie len človek ktorý sa vie ako tak správať v spoločnosti a nie ako splašený orangutan...v našej triede lietajú stoličky, z učiva mám kokot kedže slovenčinárka sa ich bojí... zástupkyňa chodí každý týždeň vrieskať na celú triedu..8 žiaci už vyleteli..proste pakáreň..to už je taká psychická šikana
Som zvedavá ako sa zachováš. Nie som si istá, či sa dá prestúpiť na inú školu 3 mesiace pre maturou. Ale ak prídeš na maturu, zmaturuješ. Ja som to mala podobné v zmysle, nie že by tí okolo mňa boli retardovaní, len som nemala žiadnu spriaznenú dušu, ešte v tom vypätom období si zo mňa všetci uťahovali a radili mi dokonca oni sami aby som prestúpila na inú školu. Naozaj som sa každý deň v tej škole cítila nevítaná akoby ma tam nechceli. No poradím ti, neupadaj na duchu. Ja som kvôli tomuto nakoniec dochádzku vzdala a odmietla som maturovať s nimi, jednoducho som sa tam bála chodiť keď tam boli oni. Rodičia mi nedovolili ísť na inú školu...Prepadla som, mala som novú triedu a tí boli iní a lepšie sa mi dýchalo. Ale doteraz nie som hrdá na to, ako to dopadlo. Verím, že si lepší ako ja. Ak máš nejaký cieľ po mature, mysli na to, keď bude zle. Ja som nemala. Keď si aspoň trochu hrdý na to, ako sa tam prezentuješ tak to prejdeš. Ak to dokážeš, skús sa s nimi blázniť.
@sapphirizing Tak blázniť s nimi sa asi nebudem pretože už len taký šváb si viac uvedomuje svoju existenciu ako oni a ja nie som na takej úrovni...Momentálne sa situácia nezlepšila všetko pokračuje tak ako predtým kompetentný to neriešia... Asi máš pravdu v jednej veci že sa musím niečim motivovať...Motivuje ma už asi len to že ten čas s nimi sa kráti! Ani jedného nechcem po škole kontaktovať a predstava že to takto bude ma svojím spôsobom posúva áno vydrž to, už len tri mesiace a podobne...Každopádne ďakujem tebe a všetkým za radu poprípade názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a no a, že sa smejú na somarinách a "majú IQ po 90" si myslíš, že ty si niečo viacej než oni? Ja tiež chodím do triedy so samými debilmi, úchylmi, atď... a nezakladám tu hneď o tom fóra!
Tebe fakt nezostáva nič iné len vydržať a ešte kde tu občas môžeš zostať doma čo pred maturou moc neodporúčam