Holy ma pravdu, ked si o par rokov budes hladat robotu a jedine co ti ostane je makat 12ky za pokladnou v TESCO, pretoze viac ti tvoje vzdelanie neumozni ... mozni si spomenies na nase dobre rady
Posielaj zaľúbené lístočky spolužiakom a zabavíš tak aj ďalších, ktorí majú podobný problém ako Ty. A musíš to urobiť tak, aby profák/učiteľ nič nepostrehol! Keď vás to omrzí, začnite odpočítavať sekundy do zvonenia.
Hmm...tak napriklad teraz si prezeram birdz a dalsie nezazivne forum Čo robiť cez hodinu?? (jou!) namiesto toho, aby som makal dokumenty na typografickych systemoch...
Jeej, o tom by som vedel rozpravat Tak napriklad sme si so spolusediacou kupili omalovanky a vyfarbovali si, popripade sme si "strielali" pruzinkou spicku z pokazeneho pera do kvetinaca, jedli tekvicove jadierka, a podobne... A potom nas rozsadili, nechapem preco :/
neviem u nas su vp rdu vsetci aktivni,a zadne lavice spia alebo pocuvaju mp3jec.....dnes so mprespal cely den ale zas nemali sme ani nejake dolezite hodiny
@17danny17 akoze neviem co tu splietas pravopis a domace ... ja som domacu na net nedavala... jasne... ked sa snazis okurit.. tak by si aspon mohol mat prehlad...
... a co sa tyka ostatnych... o com toto forum je..... ::::: je o tom... aku haluz robit cez hodinu.. a ne o praci v tescu a tak... ja to dotiahnem daleko, toho sa bat nemusite... a diky za vase obavy
...skus napisat na papierik "kto vyhodil ten chleba s maslom na strop???" a kazdy u kto to precita len hlava hore ...a ostatni ujeby,...inu zabavu ? hmmm na nete...na notebooku, abo len tak lezat a pocuvat hudbu cez mp3 sem-tam pisat, ale fakt len sem-tam ja sa viac ucim doma ako v skole aj ked ucim ako ucim snazim sa prejst k maturite a maturitu zvladnut a potom vyska nejako...uvidime,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Holy ma pravdu, ked si o par rokov budes hladat robotu a jedine co ti ostane je makat 12ky za pokladnou v TESCO, pretoze viac ti tvoje vzdelanie neumozni ... mozni si spomenies na nase dobre rady
... a co sa tyka ostatnych... o com toto forum je..... ::::: je o tom... aku haluz robit cez hodinu.. a ne o praci v tescu a tak... ja to dotiahnem daleko, toho sa bat nemusite... a diky za vase obavy
Bodaj by nie, ked na hodine robia všetko, len tie to, čo by mali.
A to je len môj postreh, nebol mierený na nikoho z tohto fora alebo na zakladateľku, radšej to napíšem vopred, lebo hádať sa mi nechce
ale na to treba davat pozor, aby si mohla mat dostatocne inteligentne poznamky na ktore by profaci aj reagovali