no ked je to Pariz, tak to mas co robit, aby si obkukal vsetko zaujimave ja neviem za tyzden... v Parizi mas kopec krasnych pamiatok, pestry nocny zivot a vlastne ked tak kukam na tvoj vek, je tam aj Disneyland
Koment kde som spomenul koloseum som napisal preto lebo si neuviedol mesto kam chces ist a teda ti nemame sancu povedat co mas robit v meste bez mora ked nevieme o ake mesto sa jedna. No ak ostaneme v Rime tak ked chces pochodit vsetky pamiatky tak ti to v kludnom tempe moze zabrat aj cely tyzden.Plus ak budes poveceroch chodit do barov atd. budit sa budes dajme tomu pred obedom a vidis to denne 2-3 pamiatky a cely tyden za nami.
akože neviem, kde je problém.
na výlety k moru chodím max. raz ročne, zatiaľčo do vnútrozemia chodím na výlety o dosť častejšie.
to akože fakt nevieš čo sa robí v meste bez mora? a kde žiješ, v Miami?
@warhawk a co mas alergiu na more ci jako preco neist k moru? my sme boli na dovolenke v taliansku v meste pri mori, no chodili sme aj na poznavacky. Sice kratke ale tak aspon si si urobil obraz ako to vypada, boli sme v Rime, na Vezuve,Pompeje,Capri,Neapol a este nejake mesto kde vraj vynasli pizzu Da sa to spojit aj takto ked chces mat aj more aj poznavacku
@14 well, písal si "čo robiť keď idete na výlet do mesta, kde nie je more" nie že "čo robiť keď idete na týždeň do Paríža" aj keď princíp je stále ten istý, obkukáš čo všetko v tom meste je, nie?
a neviem ti vymyslieť program na týždeň do paríža, ešte som tam nebola, skús si ale pozrieť programy cestoviek, ktoré tam majú zájazdy :ehm:
co ti jebe naco ti je more? a takto, depends ci ides do ruzomberka (no offence) alebo do Ríma. fúúú ved tak ja ked niekam idem tak googlim aby som vedela historiu, pribeh toho mesta a obeham panmiatky, umelecke veci, kedze uz si to viem spojit, a potom tie zazitkove veci, restiky etc... ved hladaj na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na výlety k moru chodím max. raz ročne, zatiaľčo do vnútrozemia chodím na výlety o dosť častejšie.
to akože fakt nevieš čo sa robí v meste bez mora? a kde žiješ, v Miami?
nechápem, ako sa niekto môže v meste nudiť len preto, že tam nie je more... :letim:
a neviem ti vymyslieť program na týždeň do paríža, ešte som tam nebola, skús si ale pozrieť programy cestoviek, ktoré tam majú zájazdy :ehm: