Chcela by som sa opýtať,či nie sú nejaké športy,ktoré sa dajú robiť aj v izbe.Teraz je vonku dosť zima a ja sa cez víkendy nudím a strašne by som chcela niečo robiť.Hej a ešte neviete niekto ako by sa (s prepačením) dalo "nevyžrať" večer celú chladničku.
mozes hrat hry(zaklinac 3) kreslit, pozerat filmy serialy- citat knizku ,ucit s anove veci napr v IT , strikovat háčkovať , ked sa nudis uprac dom zacvic si aj v izbe s vlastnym telom rozpravaj sasrodinou , chatuj, pocuvaj hudbu, spi, alebo sa zamiluj a venuj sa jemu/jej
@gymnastics-girl nefajc travu a vydrzis aj ty, ale ako niekedy si dam mantdarinku o 12 ale tak nic ine ja som hlavne vegan tak mne moc neuskodi ked zjem hocico hocikedy
Treba chlastat potom nebudes mat chut ani jest ani zima ta nebude trapit a sporty v izbe mozes praktizovat rozne len neviem ako potom bude vyzerat nabytok a elektronicke zariadenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov