Co robit ked : "Mam ta strasne rada ale zostaneme kamosmi" ?
Ach ... je to cerstve ale mal som dievca sice nie dlho mozno 3 tyzdne... bolo nam strasne fajn chodili sme von atd atd ... ale dohodli sme sa ze pojdeme ja ona a este moj kamos do michaloviec kupit nieco na seba ... povedala mi ze pojde iba v tom pripade
@xfuzionzz - rozišla sa kvôli tebe lebo si jej kúpil tričko? teš sa že si sa jej zbavil predtým ako by si si musel vytrpieť horšie scény kvôli podobným kravinám a nerieš ju
Ech Trosku som mozno zabudol dopisat pre tych co pisu ze kvoli triku atd ... Ona mala ist myslim na oslavu jej sestry myslim na 15:00 a domov prisla asi o 16:15-16:20 ... a potom sa pohadala s mamou aj so sestrou takze nemala co robit a premyslala a prisla na to ze na lasku ma cas ...ale inac uz je vsetko v poho Mala strasnu depku ale jedna kamoska ju vitiahla von pokecali a hned mi volala Ale aj tak dakujem za prispevky ... vyezera to na fajn stranku .. Som tu asi po 3. krat ale vidim ze tu mi ludia pomozu takze dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a hlavne si zvykaj týchto viet sa ešte napočúvaš strašne vela...ale niekedy to povedz aj ty nejakej