Čo robiť keď matka hneď ako sa zotmie vypne elektrinu v tej časti bytu, kde mám ja izbu?
Čo robiť keď matka hneď ako sa zotmie vypne elektrinu v tej časti bytu, kde mám ja izbu? V škole jednoducho nevysvetlíte akého rodiča doma máte a že nemôžete za to, že ste nepripravený... Mať materiálne založenú matku, držgrošku, je vážne ako za trest...
Mojej spoluziacke to robil foter...ale inak ked som u nej bola tak nechal toto mi napada ako moznost lebo to proste nevysvetlis..skus niekoho zavolat na noc/par noci. Aj ked teda dlhodobejsie ti neviem poradit
aj u nás bolo zvykom zhasnúť, ale iba vtedy, keď v izbe nikto nebol, to už musí byť fakt jebnutý človek, aby ti zhasol, keď si v izbe. Keby ti navrhne, že poď si robiť úlohy do obývačky, kde máme svetlo, aby sme ušetrili, navrhla ti? @sim_k358
na slovensku až prekvapivo veľa rodičov považuje decká za majetok ktorý ich má poslúchať bez ohľadu na vek vážne sú ľudia ktorí aj svojmu 40 ročnému decku volajú do práce alebo do krčmy že už má ísť domov ak spolu bývajú
@hagelslag ona je už asi chorá na hlavu... s ňou sa nedá normálne rozprávať, keď si elektrinu chcem znovu nahodiť lebo však úlohy nepustia tak mi naposledy dala takú facku že mi skriňa dala druhú...
@freedef ja som kamarátkam akurát tak na srandu, keď rozprávam niečo zo svojho súkromia... ale aj ich chápem... keby som toto všetko nezažila, tiež by som asi neverila, že rodič môže byť taký... ehm
Je to tvoja mama alebo macocha? Nedokážem si predstaviť, že by ti toto rodič až robil, chápem, keby si bola nezbedné dieťa, ale toto je len svetlo a ako vravíš, nejde o šetrenie, o čo jej potom ide, týrať ťa?
@savvym je to o to horšie, že je to moja vlastná matka... aspoň dúfam teda... toto je len jedna z mála vecí čo robí a sama si neviem vysvetliť čo tým sleduje
máš 18? Máš nejaké plány okrem dokončenia školy? Toto si nezaslúžiš a nezaslúži si tvoju priazeň a pozornosť ako dcéry. Dávaj si však pozor, čo kde píšeš. Daktorí ti možno poradia ju nahlásiť, ale to by som reálne nerobil. @sim_k358
Mne by mama zapla vsetku elektrinu sveta keby som sa rozhodla ze chcem sa ucit ale inak este taky typ neviem ci to tebe bude sediet ale ja som napr chodila skor spat vstavala o 4 a ucila sa rano
@simkkka tak to ti záávidím takú maminku ...no ja práveže čokoľvek, ale kvôli učeniu by som ráno nevstala.. mala som párkrát také nápady, no som už z celej tej rodinnej situácie tak vyčerpaná, že mám problém dokopať sa vstať o piatej každý deň aby som sa stihla dostať do školy, nie to ešte o hodinu skôr :/
Neskutočné koľko pacifistov sem chodí " skús sa porozprávať " , podľa mňa sa dievča rozprávať skúšalo už vela krát ... čo intrák ? teda brigáda a intrák ? ... alebo si kúp kvalitné nočné videnie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
kup si baterku, taku fajnu sestkilovu, co nosia potapaci