Zabera prenikavy pohlad...... kks ale to teraz vytahujem na verejnost dost mocny trik No proste.... ked ma niekto blbe poznamky, alebo sa ti smeje, zahlad sa mu rovno do oci a pekne hlboko (bez emocii , nie agresivne ale tak...sucho az nevinne) a garantujem ti. ze 9 /10 ludi smiech v momente prejde.
...hej hej, minule ma taká hustá partia drsných mladíkov počastovala slovami ,,bože, jaká špatná" tak som sa otočila a takmer som skončila v kŕčoch na zemi myslím si, že hromádka chalanov v ružovom s lesklými kamienkami v ušiach ( I swear to god, dvaja ružovú nemali a tí si pre istotu na hlavy švihli šerblíkove hopskokerské čosi) si moje ,,bože, jakí sprostí" zaslúžili ergo, väčšinou sa vysmejem tiež, ale...beztak si nemyslím, že ľudia by sa mali navzájom na sebe utrtkávať, keby sa prejdeme ignoráciou, keď si vadíme, hneď by bol na svete o problém menej
@nihili ta ruzova nejak ide do mody...minule sme hrali futbal a bolo nas malo tak sme zverbovali okoloiducich..asi 15 rocni chlapci...styria boli z toho traja v ruzovom...a jeden z nich este aj ked hral tak mal vo vrecku zapnuty telefon s nejakou diskofilnou pesnickou..nastastie sa na mojom old school outfite nemohli bavit lebo chceli cigy a tie som mal len ja
@belzeboss : mne taký ani nevedel vyložiť kufor do vlaku, ale spolubývajúca to vystihla krásne ,,Voni si za to ty mladší holky můžou sami...že si tady vychovávaj buzeranty. Páč jim řeknou jak mocinko jim to sluší v růžovoučký, a my abychom si pak zavazadla tahaly sami, páč se těm klukům může třeba zlomit nehet..."
@nihili hej, ta to vystihla celkom presne ...a mna zaujima co ti budu robit tak o par rokov ked su uplne manualne neschopni, budu si musiet najst dobre platenu robotu, aby si mohli na vsetko volat opravara.. aj to pojde tazko kedze maju v hlave povacsinou dost nasrate..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale nie, nedivím sa, že sa ti smejú -.-
A aj zabíjať deti v pôrodniciach budú, nie?