Niekto by povedal, že sa na dovolenke nedá nudiť, no ja som človek, ktorého nebavia dovolenky, no musím ísť s rodičmi. Tak sa chcem opýtať, čo vy robíte na dovolenke ? Poradte mi nejaké aktivity ... Ja fakt neviem, ako tam 10 dní vydržím
lúštiť si krížovky/osemsmerovky, čítať si knihy, hrať hry na mobile, opalovať sa, kúpať sa, prechádzať sa, pozerať na mobile/mp4 filmy, počúvať pesničky, zoznamovať sa s niekým
opaľovanie, kúpanie, vodné atrakcie, jedlo, poznávanie krajiny, pamiatky, fotenie, balenie báb, mp3, kniha, krížovky, sudoku a i., kreslenie.....
a dá sa nudiť, hlavne keď ide človek v tvojom veku sám s rodinou, bez kamaráta.... ja som takto jednu dovolenku celú prespala, celý týždeň. (aj keď dnes by som dala hocičo za takú dovolenku)
ak si aktívnejší typ, tak skús spoznávať okolie (nie len hlavné turistické miesta, ale tak celkove), alebo ak ti to dovoľujú finančné možnosti, tak vyskúšať nejaké vodné športy a tak
alebo si na okolí nájdi nejaký podnik s wifi free a tam buc
my chodíme s priateľovou celou rodinou - čiže mamina, ocino, tety, ujovia, bratranci, sesternice.. len na Slovensko alebo do Čiech, ale stále máme čo robiť.. teraz sme prišli z Oravy a boli sme splavovať na raftoch, na hausboate, v Poľsku v Jablonke, v Osvienčime, na túrach, kúpať sa a samozrejme sme spoznávali miestne krčmy
@ciernaruzicka vidíš, to je dovolenka ako má byť, mne by úplne stačilo slovensko...
@darkestangel druhá možnosť je pravdepodobnejšia, pretože vodné športy apod. v tej oblasti moc niesu ... mám pocit, že tam je to dovolenka pre dôchodcov
@torpedo08 - Je to trocha zložité, jasné, že keby som nechcel, tak ma tam nezoberú, ale ja svojim spôsobom chcem a zároveň musím...je to ťažké ... a preto som založil tému, aby som sa vás opýtal, čo robíte na dovolenke a tak
@montik ono vieš, s tými mobilmi a tabletmi to je ťažké, pozriem si jeden film a baterka je odrazu na nule s tým sa zabavím tak na 2-3 hodky ale dik za tip
ale radim ti chod a hotovo nejak to tam uz bude potom by si lutoval ze si nesiel ja som tak uz par krat olutoval ze som niekam nesiel a lutujem to stale aj ked nejde o dovolenky u mna
Kup flasu vecer logni kus a chod do.mesta a urcite sa tam s dakym.spoznas a takto to rob cely cas a pocas dna zober nafukovacku a chos az k bojam a tam si polez trocha abo skusaj baliace techniky na babach na plazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a dá sa nudiť, hlavne keď ide človek v tvojom veku sám s rodinou, bez kamaráta.... ja som takto jednu dovolenku celú prespala, celý týždeň. (aj keď dnes by som dala hocičo za takú dovolenku)
alebo si na okolí nájdi nejaký podnik s wifi free a tam buc
@darkestangel druhá možnosť je pravdepodobnejšia, pretože vodné športy apod. v tej oblasti moc niesu ... mám pocit, že tam je to dovolenka pre dôchodcov
kúp si šnorchel, bríle a plutvy a ideš!
Ale inak čítaj knihy, počúvaj hudbu, pozri si film na mobile/tablete, nejaký časopis, plávaj
ale bol by som rád, keby tu ešte niekto napísal, čo robíte na dovolenke
ale ak by som mala ísť na dovolenku teraz, brala by som si 15 kníh...
nemáš niečo, k čomu si sa už dlho chcel dostať a nedostal? najlepšie teda knihu, ale môžeš si určite zobrať aj štrikovanie alebo vyšívanie
Čítaj knihu,plávaj, bav sa v baroch ale s mierou...