Heh. Ja už naozaj neviem čo mám robiť. na nete sa mi nechce byť, pretože ma tu už všetko nudí. Doma nechcem byť. Nechodím do barov a podnikov, plaváreň je zatvorená, bicykla mám na dnes pokrk a nikto asi so mnou nepojde von. Poradte co mam robit Ešte
@awared škoda,že tie huby sa ti počítať nechce..vieš aká je to haluz? zavoláš pár kamośov ven,zájdete do lesa,cestou mrte haluze a kým nájdete prvú hubu..ty kks
Bicyklom a ostatnymi vecami som uz zhodil 6,7 kilo.. (zaokruhlujem na 7 ) a v momentalnom stave as mi chudnut nechce.. najradsej by som isiel za kamaratmi.. a upevnil vztahy, aby sme boli vsetci dakde v papuci vonku.. a robili pixloviny bo ja sa tak nudim.. vsetko ma nudi a to ze sa nudite .. super sme viaceri.. ale.. mozno narozdiel od vas ja chcem tu nudu zahnat
babicka byva u nas doma.. ale pochybujem ze by sla
A sice je tvoj blog fajn ale v nicom mi nepomohol.. akurat jedna rada tam je, ist do ineho mesta.. akoze veci by bolo dost co robit.. nebyvam v dedine, ako ty.. ale .. jednoducho mam pokrk pc.. stacilo mi uz na bajku.. korcule nemam, skate taktiez.. ael asi zmiznem dakam von.. obvolam kamosov.. a uvidim ci sa na mna vykaslu
Idem spať...alebooo si pozrem nejaký film, seriál...aleboo sa hrám s nejakým zverom alebo von so psom(z čoho bol v dnešnom prípade napríklad krásny konflikt a cítim sa po ňom taká uvoľnenáááá....mám o tom aj blog dokonca... po sto rokoch som nejaký napísala )<- ďaľšia rada...vyvolať konflikt a napísať o ňom blog
Ale spať sa mi nechce.. vajcia sa mi malovat nechce, cinky sa mi dvihat nechce ... asi som tu potom zbtocne pocas nudy sa asi cloveku tazko daco bude chciet ... ja chcem ist za "kamosmi" dakam vyrazit a stvarat debiliny ... ael to sa nikdy nestane.. skoda
tu nudu si vychutnavaj....a ked nie to tak ochutnavaj...alebo si len tak lahni na travu a pozeraj hore...teda vlastne...blbost...aj to je vychutnavanie si nudy...heh
ako bolo povedane chod spat,alebo si zapni film,nejaky..alebo,sa chod len tak sam prejst niekde po okoli,ja to tak obcas robievam..ked,na na kazdy sere,a este si obcas dam pri tom hudbu do usi..hm..?
keď nemám žiadne povinnosti,tak počúvam hudbu,čítam,robím maľované krížovky ,idem s kamošmi von,alebo iba so psom,pozriem si nejaký dobrý film,zahrám si The Sims2 (to je mega zabiják času )...
pochybujem,že si z toho niečo vyberieš,ale asi ti ťažko pomôžu ľudia čo ťa nepoznajú,keď si nevieš poradiť ty sám...
Tak to hej.. mne by bolo najlepsie vypadnut odtialto prec .. chcem stravit prazdniny s kamosmi.. to je najlepsie riesenie.. ale ked vsetci su rozlezeni po celom meste.. jeden je v tamtom kute druhy v tamtom.. a kazdy so svojimi kamaratmi.. urcite bysa podla man nechceli nijak stretnut a ist dakam co ma mrzi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A huby v lese sa mi zatiaľ počítať nechce ...
najradšej by som šiel von.. s kamarátmi, ale keď každý sa na mňa vyflákne :´( určit.e. to ani volať nemusím,..
Bicyklom a ostatnymi vecami som uz zhodil 6,7 kilo.. (zaokruhlujem na 7 ) a v momentalnom stave as mi chudnut nechce.. najradsej by som isiel za kamaratmi.. a upevnil vztahy, aby sme boli vsetci dakde v papuci vonku.. a robili pixloviny bo ja sa tak nudim.. vsetko ma nudi a to ze sa nudite .. super sme viaceri.. ale.. mozno narozdiel od vas ja chcem tu nudu zahnat
A sice je tvoj blog fajn ale v nicom mi nepomohol.. akurat jedna rada tam je, ist do ineho mesta.. akoze veci by bolo dost co robit.. nebyvam v dedine, ako ty.. ale .. jednoducho mam pokrk pc.. stacilo mi uz na bajku.. korcule nemam, skate taktiez.. ael asi zmiznem dakam von.. obvolam kamosov.. a uvidim ci sa na mna vykaslu
aj by som sa siel prejst.. len teraz uz je neskoro zase som svoju nudu stravil nic nerobenim pri pocitaci.. juj ...
a od bicykla chcem mat na par dni pokoj
pochybujem,že si z toho niečo vyberieš,ale asi ti ťažko pomôžu ľudia čo ťa nepoznajú,keď si nevieš poradiť ty sám...