takže takto... ja keby chcem mať hentakô nohy, a snažila by soms a o to tak skončím ako anorektička si myslím neviem... myslím si že ide aj o nejakú tú stavbu tela a rozloženie čo ja viem čoho proste nohy ženského tvaru budem mať aj skrz cvičenie a zdravé stravovanie ktoré som zahájila
Kedysi mi sesternica hovorila, že takúto dieru medzi stehnami majú len kurvy a doteraz sa zabávam na tom, že som to svojho času zožrala aj s navijakom.
Ale myslím, že takéto nohy dosť ovplyvňuje genetika.
povedzme si na rovinu, keď nemáš predispozície mať také nohy, nikdy ich mať nebudeš - a na bicykel sa vyser, to máš skôr opačný efekt. Nám raz taka múdra teta povedala na tréningu (teda hlavne babám), že keď chcete mať také nohy, ako ja, musíte dobre naťahovať (rozťahovať - takže najbližšie bol @1 ) a samozrejme strava
pozrite sa na kazdeho cyklistu ze ake maju vsetci mohutne nohy a potom piste ze to je blbost... staci sa pozriet na cyklistou na dlhe trate... cim tensie nohy tym lepsie umiestnenie.... lebo ked sa velmi dlho namaha sval tak zacne sa skor zmensovat ako zvacsovat.
@drhouse tak ja neviem ako ty, ale ja sa cviceniu a trenovaniu venoval urcitu dobu, takze viem o tom vela... a sam som bicykloval 2roky.... tak presviecat ma mozes kolko len chces, ale pravdu budem mat ja okrem toho ze toho mam celkom nastudovane, tak aj z vlastnej skusenosti argumentovat
@drhouse ked sa dlho namaha jeden sval tak namiesto toho aby sa zacal zvacsovat sa zacne skor zmensovat alebo zostava velkost taka ista. ale cvicenie musi byt dlho.... 20minut a podobne to je onicom ako ked v posilovni cvici tam ide skor o objem, v tomto pripade tam musi byt aspon 1-2hodiny len na jeden sval.
takto ti poviem...mám hintaké nohy...teda také chudé a výhra to nie je....skús si kúpiť nohavice a skončíš v detskom obchode kde máš na každých hello kitty na riti podľa mňa je fajn keď nie si kosť a koža
@trishe Podľa mňa je to o tej stavbe tela, tie nohy majú myslím aj svoj špecifický tvar. Takže... chudé nohy mať môžeš, ale také aké ich máš - taký tvar - či už krivé, rovné, svalnatejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
čiže ak si jedna z takých, nauč sa mať rada
Ale myslím, že takéto nohy dosť ovplyvňuje genetika.
plus nieco na tie tesne podzadkove svaly(google), ked ich spevnis zacne sa ti rysovat ta medzera medzi stehnami (teda to plati pre moj kufor)
toto teraz praktikujem ja a ide to pomaly ale snad..
..no hej a stavba tela, ja napr. nemam az tak tvarovane kosti ci wtf to je
A inak neviem, kúpiť si hentaké pančuchy.
a nielen ja ale kazdy normalny muz
suhlasim!!!
Tak to ti bohužiaľ neviem poradiť.
Bude to asi aj tým, že obezita sa nestáva estetickým trendom.