u každého je to individuálne, podla toho aký máš imunitný systém, niekoho rozhodí aj to ked sa v zime napije studenej vody. tak ja neviem vypi dačo fakt ostré a studené, ked budeš chodiť p vonku neprimerane oblečená lenže tak si privodíš okrem hrdla aj prechladnutie. asi keby si dáš nanuk či zmzrzlinu vonku v poriadnej zime DD ale ja by som to nerobila lebo ked ochorieš tak sa to môže zhoršiť a pokojne aj 2 týždne si ani neškrtneš
Ja môžem robiť čo chcem , ale aj tak som nebol chorý už vyše roka . Skúšal som raz dokonca studenú sprchu , potom do snehu na 10 minút , ľadová voda , otvorené okno a vonku -10 , ale aj tak som bol zdravý a akože , lepšie je mi medzi ľudmi než doma .
Ja sa snažím skorej aby ma to hrdlo stále nebolelo. Ale zaberá, keď si otvoríš ústa a naberáš kopec studeného vzduchu do úst po tomto som na 2 týždne ochorela, hrdlo komplet zapálené Alebo strašne veľa rozprávaj (uč sa kvantum učiva nahlas). Zaručená bolesť hrdla
Choď von v tričku a pritom rýchlo jedz veľkú krabicu zmrzliny alebo sa osprchuj a mokrá choď na balkón (ale nesmieš mať mokré vlasy aby si nemala zápal mozgových blán) ... a môžeš jesť pri tom zmrzlinu mne to raz zabralo a raz nie takže to už závisí od tvojej imunity veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov