Ahojte ludia... TAk som sa rozhodla že od zajtra hcem chodiť cvičiť do fitka nech sa dám do leta do poriadku Len problém je v tom že nemám s tým žiadne skúsenosti vlastne ani neveim čo a akým postupom by som mala robiť.Lebo viem že asi nejde o to pobeh
V tom, čo som bola ja bol osobný tréner, ktorý ukazoval nováčikom všetky stroje (ako sa na nich cvičí), poprípade, ak bol záujem, zostavoval aj cvičebný plán a jedálniček.
Myslím, že najdôležitejšie je ale hlavne chodiť pravidelne (3-4krát do týždňa) a nevykašlať sa na to po mesiaci...
Na úvod je potrebné vždy ľahko sa rozcvičiť, organizumus treba zahriať a ponaťahovať svaly a až potom sa môžeš zamerať na tréningový plán (opakovanie sérii).
Teda na začiatok napríklad 15 minút na steperi alebo rotopede, potom spraviť pár drepov, klikov,...
Ale to je len môj laický názor, vačší odbornici ti tu ešte určite poradia
A ešte popritom samozrejme, čo tam budeš, môžeš nenápadne očumovať namakaných chalanov, čo sú tam...
@laskonka najlepsie je behať vonku po terene kde sa strieda prevysenie s klesaním , dobrý je člnkový beh, alebo krátke sprinty, to iste aj na biku vo fitku 10sekund sliap naplno 15 odychuj 10zase naplno 15 odychuj ...
najviac takto páliš tuky to iste steperr...
ale je dobré to kombynovať aj s klasickým sposobom
(ak je tu niekto z MT a chcel by zaucit v posilke , tak ked mi zaplatí v stupné a jontový nápoj tak ho zaučím )
no ked chces mozes si tam zobrat deku ktoru das doprostred fitka sadnes si na nu zoberies si gitaru budes hrat Kumbaya-a-a-a-a- a este aby toho nebolo mallo ti co tam budu akozecvicit mozu cez teba skakat ako Janosik
* :... akože... dobre niektoré rady si radšej nebudmde brat ksrdcu.. .. ale vtipnýs te to sa musí užznať .. aj tak som ochorela.. omg a doktorka ma nechaa dom caelý tyžden takže začínam od budúceho a nechám si vyracovať aj ten plán.. dakujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A vo fitku ti myslím vypracujú plán, podľa ktorého budeš cvičiť, ak tam budeš chodiť častejšie a hodíš psie očká
Myslím, že najdôležitejšie je ale hlavne chodiť pravidelne (3-4krát do týždňa) a nevykašlať sa na to po mesiaci...
Na úvod je potrebné vždy ľahko sa rozcvičiť, organizumus treba zahriať a ponaťahovať svaly a až potom sa môžeš zamerať na tréningový plán (opakovanie sérii).
Teda na začiatok napríklad 15 minút na steperi alebo rotopede, potom spraviť pár drepov, klikov,...
Ale to je len môj laický názor, vačší odbornici ti tu ešte určite poradia
A ešte popritom samozrejme, čo tam budeš, môžeš nenápadne očumovať namakaných chalanov, čo sú tam...
a ludia.. ved ja viem že sa tam cvičí.. :...zas taka rajbnuta nie som chcela osm len od niekoho skusenejšieho poradiť...
Existuje 100000000cvikov s cinkami a na strojoch pre ženy
a take na schudnutie steper bike beziaci pas atd...
naštuduj si sportujeme.sk aj ohladom stravy
najviac takto páliš tuky to iste steperr...
ale je dobré to kombynovať aj s klasickým sposobom
(ak je tu niekto z MT a chcel by zaucit v posilke , tak ked mi zaplatí v stupné a jontový nápoj tak ho zaučím )