No to je bezny problem tejto debilnej doby..... ja by som isiel zahrat minigolf, biliard, bowlind alebo sa korculovat na klzisko , do kina , na koncert kamkolvek ale vsetci chcu len chlastat -.-
Na klzisko, do kina na nejaký dobrý film, sánkovačka ( nielen pre malé deti ) bowling, biliard, minigolf, cukráreň, alebo sa stretnite u niekoho doma - aktivít sa dá nájsť kopec...
My napríklad ideme dnes stavat snehuliaka ( ) a potom sa zohriať do cukrárne...
@xdravecx Moji kamarati sice nechcu chlastat, ale su dost malo akcni a sama ich nedokazem presvedcit . Nechces dojst do Modry? Pod natlakom dvoch uz by mozno povolili .
Chodte do najbližšieho obchodu z chlastom, kúpte si lístok do loterie, ak nevyhráte, skloňte hlavu a bežte domov a tam si sadnite a zamyslite sa nad sebou, takto zbytočne vyhadzovať prachy. Ak vyhráte najmite si limuzínu s vodičom a šlapky (alebo klauna ak máte len 14). a bavte sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
My napríklad ideme dnes stavat snehuliaka ( ) a potom sa zohriať do cukrárne...
Chodte do najbližšieho obchodu z chlastom, kúpte si lístok do loterie, ak nevyhráte, skloňte hlavu a bežte domov a tam si sadnite a zamyslite sa nad sebou, takto zbytočne vyhadzovať prachy. Ak vyhráte najmite si limuzínu s vodičom a šlapky (alebo klauna ak máte len 14). a bavte sa...