čo robiť z vyrážkami na stehnách a zadku porad te mi je to také nechutne nechcem to mať akurát teraz keď je leto
na stehnách som zničoho nič začala mať jebáki vyrážka ..je to nechutne a potrebujem an to asi nejakú mastičku tak mi prosím vás poraďte akú lebo sa asi zbláznim
"jebaky" to neni sú. Ludovo povedané sú to potničky, ktoré sa robia na miestach kde sa potíš. Treba ist ku kožnej ona ti da na to to čo potrebuješ. Nedavaj si na to hocičo.
ˇAno, súhlasím s @alala sú to potničky. Asi sa ti to stalo, keď si mala na sebe sukňu alebo voľné nohavice. Dá sa tomu zabrániť tak, že sú na to také špeciálne gaťky v telovej farbe do polky stehien. Ako nápad fajn, ale prax je už trochu iná. Mne sa to robilo, keď som bol atučnejšia a drali sa mi stehná o seba. vtedy mi pomáhal obyčajný guľôčkový antiperspirant. Žiadne odery ani vyrážky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
skús nejaký peeling kvalitný celotelový