ja som z dediny a bud chodím na prechádzky alebo do najbližšieho mestečka ak chcem trocha ruchu (aj ked aj to mestečko je zapadákov takže toho ruchu tam moc tiež nezažijem)
ja som zasa z mesta a najradšej by som býval v nejakej horskej dedinke a dokonca ma napadne nespočet zmysluplnejších vecí ,ktoré by som tam robil v porovnaní s mestom...
ja nemam problem ist vonku aj sam, ale bez toho aby som niekoho stretol by ma to asi omrzelo...mam dobru partiu, sice sa po rokoch trochu rozpada lebo kazdy zacina ist svojim smerom, ale stale sa vieme uprimne zabavit a pokecat
ja som z dediny a vlastne uz ani nikam nechodm skoro ... raz za tyzden na futbal pozret a to ked bude po sezone tak uz vobec nikam , zivot je cim dalej nudnejsi ... a mesto mam 10 km od nas a podla mna je to mesto nie mestecko aj ked tam je len asi 20 000 ludi ani nee ale proste nemam moc znamych tak som furt len v tejto posratej dedine
tazko radit ale ked sa clovek zamestna niecim uzitocnym (praca, nejake to hobby popri tom, priatelia) neviem ci ma este cas nadavat na to, ze nema co robit
Mne by vôbec neprekážalo, keby som žila tam, kde Ty. Však aj tam je čo robiť (síce nie ísť napr. do mesta, ale práce okolo domu a dá sa tam určite aj krásne poprechádzať). A ak si chceš niekam vyjsť, tak jednoducho nasadni na autobus/vlak a vyraz si v piatok/sobotu niekam
Ja milujem prechádzky. Občas chodím do kina (poprechádzať sa po Auparku, Avione, Eurovei či Poluse), do reštaurácie... Alebo idem do iného mesta...
Podla mna aj v zapadakove sa daju najst kamarati a to uz spolu nieco vymyslite ja ked som na dedine tak tu mam len 3 kudi v mojom veku a to sme chodili na ihrisko si hadzat lietajuci tanier, sportovat, sledovat filmy alebo len tak von pokecat a urcite mas niekde blizko aj mesto a tam su uz obchody, kino, bowling...hocico nudit sa v dnesnej dobe uz neda
ja vlastne ani neviem presne popísať, čo robím, občas idem s niekým na pivo a inak sa tak akosi preflákam....no fakt neviem, je to taký ten čas, ktorý sa ti vyparí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo prídu kamošky ku mne a ideme odo mňa keďže bývam pri centre mesta
Ja milujem prechádzky. Občas chodím do kina (poprechádzať sa po Auparku, Avione, Eurovei či Poluse), do reštaurácie... Alebo idem do iného mesta...