flákam sa po vonku,ak nie je s kým tak iba ja a moja mp4 ...ak som doma tak sa starám o brata,som na počítači alebo čumím na nejaký film....to jest celé prázdniny ...
pondelok vstanem o jedenastej, osprchujem sa pripravim zranie do roboty, ked sa minechce tak kupim v obchode o pol tretej makam. O jedenastej koncim v robote , idem do kamosa na pivko, pridem domom okolo stvrtej rano , osprchujem, spim..... taky je aj utorok, streda, stvrtok, piatok, niekedy potiahnem nadcasy , sobota, bud sa zhulim, alebo sa ozeriem, az tykujem, v nedelu nemam silu na nic , to je zivot parada , sakra
@vladomet áno? ja mám občas pocit, že kamarátov ani nemám...(až na pár výnimiek)...nebudem nikoho hľadať, bo aj tak sú všetci falošíci (o5 česť výnimkám)...ty ty jeden zrádnik!
Typický príklad je včerajší deň, kedˇ som sa vrátila domov o pol šiestej večer (pričom som nespala doma) a o pol siedmej som už bola s kamošmi v meste na pive. A potom až do desiatej na víne...Stále niekam chodím, niečo čítam, pozerám alebo tak.
vstávam ráno o ôsmej a som na to hrdá potom robím, vybehnem niekam na kávu, zasa robím a večer idem na pivo (teraz už len na vineju). a keď je víkend (a že ja ich mám aj mimo víkendov), žúrujem celé noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tusim sa mi aj brucho zmensilo, tak moja duta hlava ako na obranu zacala vo velkom zrat
Doma moc nesedim
(hlavu)