Ak som vonku som vonku, ak som doma kukam na nete filmy, videa, serialy , stavkujem na futbalove zapasy , citam knihy, peciem , pisem , hram sa s pocitacovym hardwerom , chatujem , ucim sa a tak podobne cokolvek co ma napadne.
Ale ked je taketo mizerne pocasie, strasne to ovplyvni moju naladu, takze momentalne len tak kvasim.
@bibla ale nie čosi. Ako je pravda, že väčšinu dňa prespím, potom sa prebúdzam a večer vyrážam S kamošmi von, na pivo, na koncert, do mesta... a taaak. Keby som sedela celý deň doma, tak ma porazí.
(ale v skutočnosti to možno tvorí tak jedno percento toho voľného času, lebo realita je taká, že budem namiesto toho obvykle pasívne visieť na youtube a sociálnych sieťach)
Knihy, filmy, seriály, počítač, foťák... a najčastejšie priatelia...
Proste pokiaľ nie som obmedzovaná tým, že ležím v posteli celá dolámaná a nemôžem sa hýbať a nikto na mňa nemá čas, tak sa vždy nájde nejaká činnosť ktorá sa nedá považovať za ničnerobenie.
čítam, ked nečítam tak sa snažím znova písať knihu, hľadám jedlo, pozerám niečo z mojej kolekcie "zasmej sa seriálov" (HIMYM, Two and a Half Men, Sedem, Partička)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
spím
žeriem
Ale ked je taketo mizerne pocasie, strasne to ovplyvni moju naladu, takze momentalne len tak kvasim.
@bonita no.. to je ten problém.
(ale v skutočnosti to možno tvorí tak jedno percento toho voľného času, lebo realita je taká, že budem namiesto toho obvykle pasívne visieť na youtube a sociálnych sieťach)
@thrwtchr čo znamená niečo kreatívne?
Proste pokiaľ nie som obmedzovaná tým, že ležím v posteli celá dolámaná a nemôžem sa hýbať a nikto na mňa nemá čas, tak sa vždy nájde nejaká činnosť ktorá sa nedá považovať za ničnerobenie.
Ak je škaredo tak sedím doma na zadku,chatujem,pozerám filmy a seriály a prežieram sa.
písanie
robenie si poriadku vo veciach, v hlave i na digitálnej úrovni
ja som čakal že napíšeš že s nimi dakam pojdeš DDDD teda keď kúpiš kondomy tak s nimi aj tak dakam pojdeš DDD