dneska som bol na onkologii (nic som nevybavil kavasil som tam skoro 3 hodiny a nic, odkopli ma) a potom smer ocne ta neordinovala (takze som mal pestry den).
no a potom som bol este u obvodnej spsiat papiere jedny ... a to je vsetko co som dneska robil mozno.
shroomy a lindush4 : koksoo ludia co tak si pisat cez TS ?? vsade kam pridem na diskusiu si tu vy dvaja pisete nic proti je to mile .. a hej lindush4: v klude kedykolkvek ta vezmem na koncert ... i dnes mozes prist o 19 je a v sobotu hra ten kuceravy dlhovlasy gitarista moj byvaly mam strasne rada ich kapelu .. a ked prides bude to zazitok za to ti rucim .. no samozrejme ak mas rada hard rock
strašne ste ludia wewo preeco by si sa mal nudiiit ? ja sa napriklad dost nasmejem na nasich ts
plúto , uf uf tak dneska som to zmeskala, ale podme , do presova nie je daleko som tam ako na koni a koli kuceravemu gitaristovi? aj na kraj sveta do tiena a len tak po mimo ja si so shroomym absolutne nepisem zhoda nahod ze diskutujem v podobnych forach nahoda je blbec ved vies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
k teme idem do mesta s kamoskou dufam ze tam tento raz najdem dakeho gitaristu s dlhymi vlasmi az po clenky
lindush4 co ty vies
Ja budem dnes cely den obdivovat na posteli novu kabelku LV!
no a potom som bol este u obvodnej spsiat papiere jedny ... a to je vsetko co som dneska robil mozno.
hned to cloveku dvihne naladu
plúto , uf uf tak dneska som to zmeskala, ale podme , do presova nie je daleko som tam ako na koni a koli kuceravemu gitaristovi? aj na kraj sveta do tiena a len tak po mimo ja si so shroomym absolutne nepisem zhoda nahod ze diskutujem v podobnych forach nahoda je blbec ved vies