Veľa vecí, však každý sme originálny
...napr. som ľaváčka a držím pero, nožnice... inak ako ostatní. Oblečenie si periem sama a vždy pred a po praní ho vyprášim cez balkón a periem ho naruby. Páči sa mi dokonalosť a som puntičkár napr. veci musia byť dokonale upratané a uložené, páči sa mi perfektný make-up, vlasy... Keď píšeme v škole poznámky, (väčšinou) ich píšem na papier a doma alebo na hodine ich prepisujem do zošita aby to vyzeralo dobre A tak...
ale tak... prvé konkrétne čo mi napadlo: neohováram svoje bývalé, bez ohľadu na to ako sa to skončilo. lebo ich mám stále rád, aj po tom čo sa to skončilo. (dosť hendikep, v podstate). skôr naopak, obvykle, ak nastane taká situácia, snažím sa ich obhajovať, vysvetliť že sú to super osoby (lebo sú, lebo keby neboli, prečo by som s nimi chodil?).
a nie že ako "ostatní" (všetci), ale inak ako mnoho ľudí, mám pocit.
ľudí, ktorých nemusím, jednoducho neriešim. nestalkujem im profily 24/7 a nevytváram si fake nicky len preto aby som mu/jej mohla napísať niečo ofenzívne
skoro všetko, hlavne som extra dvojtvárna, pôsobím ako autista zároveň trpiaci ADHD, vždy mi hovorili, že som divná @alohomora
no tak ja tiež nepatrím medzi "bigotných" pravákov či ako to mám nazvať a niektoré veci tiež robím lepšie ľavou, napríklad otváranie fľaše a písanie sms
@midnight v tomto máš môj obdiv, hnusia sa mi ľudia, ktorí dokážu o svojich bývalých na plnú hubu hovoriť o ich chybách, či skôr o vymyslených zámienkach, aby na nich mohli nechutne nadávať, a pritom im kedysi vyznávali svoju ''lásku'' .. faloš, faloš everywhere ..
ked mi da bankomat peniaze podakujem
ked si robim jedlo najprv uplne vsetko umyjem, ulozim a vycistim az potom idem jest, aj ked to je niekedy uz studene..
splachujem pouzite tampony do zachoda xDDD uz vela rokov a nikdy sa neupchal ako pisu na krabicke.
viac mi nenapada
@h8u presne, prvá vec ráno umyjem riad a chodím dokola a pozerám, čo treba odložiť, kým si dám kávu, raňajky a všetko ostatné ^^ (Vlastne aj tampóny splachujem, ale no ) Už stokrát som kvôli tomu meškala.
Inak neviem, nemám rada umelé osvetlenie a väčšinou sedím po tme, aj chodím na záchod potme a pokiaľ nečítam alebo sa nemaľujem, nesvietim si.
pokiaľ nemusím nepoužívam príbor napríklad neviem prečo ...samozrejme ked je pri mne niekto tak ho používam aby som nevyzerala jak najväčšie prasco ale doma napríklad skoro všetko jem len rukami...
ale inak robím skoro všetko inak než bežní ľudia... :/ preto ma veľa ľudí považuje za divnú ... ale som rada lebo nie som ako každý druhý priemerný človek ... ale v podstate všetci sme svoj vlastný originál..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
otváram fľašu ľavou rukou, aj keď som praváčka
v tescu na samoobslužných pokladniach si dávam jazyk Deutsch :3
a som úpprimná, neklamem
@15
...napr. som ľaváčka a držím pero, nožnice... inak ako ostatní. Oblečenie si periem sama a vždy pred a po praní ho vyprášim cez balkón a periem ho naruby. Páči sa mi dokonalosť a som puntičkár napr. veci musia byť dokonale upratané a uložené, páči sa mi perfektný make-up, vlasy... Keď píšeme v škole poznámky, (väčšinou) ich píšem na papier a doma alebo na hodine ich prepisujem do zošita aby to vyzeralo dobre A tak...
ale tak... prvé konkrétne čo mi napadlo: neohováram svoje bývalé, bez ohľadu na to ako sa to skončilo. lebo ich mám stále rád, aj po tom čo sa to skončilo. (dosť hendikep, v podstate). skôr naopak, obvykle, ak nastane taká situácia, snažím sa ich obhajovať, vysvetliť že sú to super osoby (lebo sú, lebo keby neboli, prečo by som s nimi chodil?).
a nie že ako "ostatní" (všetci), ale inak ako mnoho ľudí, mám pocit.
@alohomora
no tak ja tiež nepatrím medzi "bigotných" pravákov či ako to mám nazvať a niektoré veci tiež robím lepšie ľavou, napríklad otváranie fľaše a písanie sms
ked si robim jedlo najprv uplne vsetko umyjem, ulozim a vycistim az potom idem jest, aj ked to je niekedy uz studene..
splachujem pouzite tampony do zachoda xDDD uz vela rokov a nikdy sa neupchal ako pisu na krabicke.
viac mi nenapada
Inak neviem, nemám rada umelé osvetlenie a väčšinou sedím po tme, aj chodím na záchod potme a pokiaľ nečítam alebo sa nemaľujem, nesvietim si.
ale inak robím skoro všetko inak než bežní ľudia... :/ preto ma veľa ľudí považuje za divnú ... ale som rada lebo nie som ako každý druhý priemerný človek ... ale v podstate všetci sme svoj vlastný originál..