Mate uz otverene kupaliska? V Kosiciach este nie se a tak rad by som si zaplaval a popil nejake pivka na slniecku. Ale este budem musiet cakat 2 tyzdne Neviem preco neotvoria skor ked su take horucavi.
no..
som doma, pustim ventilator a zerem tu zmrzlinu,citam si, oddychujem, pijem hektolitre H2O
alebo, idem s frajerovi a spolu sa hodime do bazena kde preckame zvysok dna
alebo idem dakam von, zaleziem do chladku a tam sedim a napchavam sa zmrzlinou.
ale zvycajne som skor doma, ked je najvacsie teplo a snazim sa neumriet. ja nemam rada teplo.
a ked uz idem von, tak potom do toho bazena,alebo chladok, ale idem do KAuflandu si kupit zmrzlinu a tam v sekcii jogurtov, kde je chladno stravim pol hodinu
očividne som v práci, kde teplota dosahuje 35
ale dostala som ventilátor, tak sa vraj nemám prečo sťažovať
alea k sa pohnem z jeho dosahu, tak riskujem popálenie dpč
už nech zase sneží
nenávidím leto, ak nie som pri mori a ani tam ho moc nemusím
@chlorofyl Ak ideš sám, máš výhodu plného určovania si tempa, prestávok. Objavuj nové miesta v okolí. (Neviem, odkiaľ si, ja mám šťastie regiónu, že si môžem vybrať, či chcem ísť do kopcov/na poľné cesty/na normálne cesty.) Netreba mať konkrétny cieľ, väčšina cieľov príde sama (alebo niekedy aj nie, tak zas nabudúce) . Ak máš 3 hodiny času, podľa náročnosti terénu a kondície ujdeš, čojaviem, od 25 - 75 km... To už je celkom pekný rozptyl za rozumný čas, keď si spravíš na mape kružnicu od domu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
(A snazim sa byt co najviac vonku)
som doma, pustim ventilator a zerem tu zmrzlinu,citam si, oddychujem, pijem hektolitre H2O
alebo, idem s frajerovi a spolu sa hodime do bazena kde preckame zvysok dna
alebo idem dakam von, zaleziem do chladku a tam sedim a napchavam sa zmrzlinou.
ale zvycajne som skor doma, ked je najvacsie teplo a snazim sa neumriet. ja nemam rada teplo.
a ked uz idem von, tak potom do toho bazena,alebo chladok, ale idem do KAuflandu si kupit zmrzlinu a tam v sekcii jogurtov, kde je chladno stravim pol hodinu
ale dnes som doma, do jedenástej som spala a teraz ešte ležím, potom budem upratovať a pozerať oitnb. zmrzlinu ani ventilátor nemáme
ale dostala som ventilátor, tak sa vraj nemám prečo sťažovať
alea k sa pohnem z jeho dosahu, tak riskujem popálenie dpč
už nech zase sneží
nenávidím leto, ak nie som pri mori a ani tam ho moc nemusím