takto pred štátnicami je tento stav 3x silnejší ale snažím sa to ignorovať ak sa dá. poplačem si, hysterčím, smejem sa potom zas plačem a je mi lepšie. veľa hudby. hudba je balzam na dušu ! zacvičím si zumbu alebo sa hrám na dvore so psom. a kakao kakao je liek na všetko ! mehehe
ja mám tak veľa učenia, že mi ide vybuchnúť hlava ale nič sa mi nechce. a okrem toho mám ešte záverečné skúšky z hudobnej a denne tam trčím aj tri hodiny, mám totálne bolehlavy a neviem ani spať ani nič...to sú také tie momenty, keď sa človeku nechce žiť, chce len vypnúť a odletieť niekam na hawai... -.- vďaka za rady
pozrem si DW, pustím NIN, zožerem niečo sladke a uvarím si sjúper čaj, naserem sa na seba že načo som to sladka žrala, postavím sa z postele zacvičím si, idem si zabehať a vyobzieram sa v zrkadle! hneď sa cítim inak !
@kirk6661 a na strednej akože nieje väčšina zbytočného učenia? Neviem podľa mňa ak pôjdem študovať odbor, ktorému sa budem chcieť v budúcnosti venovať, tak to až tak zbytočné nebude. Viem že to bude viac než ťažké, ale to už budem aj v inom psychickom a fyzickom rozpoložení ako som v mojich momentálnych 15tich rokoch
poviem ti tak,že aj budeš chcieť ísť na Vš ja neviem príklad:ekonomickú tak tie veci čo ta tam naučia ti budú veľké % v živote na dve veci...pretože ked dojdeš do zamestnania,tak oni ta naučia veci ktoré sú ti potrebné a ktoré ony chcú a nie omáčky zo školy
prelustrujem dom a nájdem všetku čokoládu, čo je k dispozícií, aj starých zajacov z Veľkej noci, to je jedno a všetko to ZOŽERIEM a potom je mi fajn ...keď mi náhodou fajn nie je, nastupuje číslo dva, dark drum and bass, niečo na štýl Forbidden Society (napr. Focus on Violence) a vyskáčem to zo seba a je mi fajn...a keď mi fajn ani po tomto čine nie je, nastupuje drastické číslo tri, drastické pre rodinných príslušníkov, ak sú doma, pretože moja tajná zbraň je- spievanie hoci čoho, aj Jožin z Bažín od Mládeka
1. ked si zo svetom a s ludmi neviem poradit, a nejakym sposobom vsetko pada, tak sa schulim do klbka a vsetok cas co mozem travim v posteli
2. ked sa mi nedari, alebo ma dakto nastval, a som viac menej alergicka na bullshit, tak "tvorim", proste idem na hodiny vytvarnej a tam mozem robit co chcem, ci malovat,alebo lepit si na tvar lepiacu pasku a nikto neriesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ako napriklad teraz, juchu
a výnimočne si zvyknem ísť zabehať
VEĽA VEĽA VEĽA ŽEREM.
poviem ti tak,že aj budeš chcieť ísť na Vš ja neviem príklad:ekonomickú tak tie veci čo ta tam naučia ti budú veľké % v živote na dve veci...pretože ked dojdeš do zamestnania,tak oni ta naučia veci ktoré sú ti potrebné a ktoré ony chcú a nie omáčky zo školy
ale mam zakladne dve sposoby
1. ked si zo svetom a s ludmi neviem poradit, a nejakym sposobom vsetko pada, tak sa schulim do klbka a vsetok cas co mozem travim v posteli
2. ked sa mi nedari, alebo ma dakto nastval, a som viac menej alergicka na bullshit, tak "tvorim", proste idem na hodiny vytvarnej a tam mozem robit co chcem, ci malovat,alebo lepit si na tvar lepiacu pasku a nikto neriesi
proste treba vydržať pár týždňov